lokalni izbori 2017.

Rock koncert za "Tri puta brži - tri puta bolji Varaždin"

Objavljeno: 17.05.2017. 15:51

Zadnja izmjena: 18.05.2017. 09:58

Upoznajte najbolju listu za Varaždin, družite se i zabavite se!

Ovom porukom kandidat za gradonačelnika  dr. sc. Ivan Čehok  i nezavisna građanska lista GLAS najavljuju proslavu zadnjeg dana predizborne kampanje pod nazivom „Tri puta brži – tri puta bolji Varaždin“ te pozivaju sve Varaždinke i Varaždince da im se pridruže u petak 19.svibnja s početkom u 19:30 sati na Kapucinskom trgu.

Facebook event

Osim najave lijepog vremena,dobre atmosfere neće nedostajati jer od 20 sati sa svirkom počinju dva varaždinska rock benda – Rikverc i Dr. Vinko and Milicija. Stoga su posebno pozvani svi maturanti.

Program će trajati do 22 sata, a uz rock svirkuorganizatori najavljuju i prigodna iznenađenja.

"Želimo Varaždincimaprije svega pokloniti dobru zabavu, zato smo uz rock koncert pripremili i neka iznenađenja. Dovoljno je reći da će mi se pridružiti Moira Rogina i istarski Slavonac", najavio je Zdravko Rogina, kandidat za Gradsko vijeće na listi Ivana Čehoka i finalist televizijskog zabavno-kulinarskog showa 3,2,1 kuhaj !

Može se zaključiti da će se Kapucinskim trgom širiti i miris kulinarskih delicija, a iz GLAS-a poručuju da tu nije kraj iznenađenjima, no u to će se uvjeriti svi koji proslave upravo s njima zadnji dan predizborne kampanje.

 

 

Komentari