ne propustite

Sajam antikviteta 8. srpnja u Varaždinu - Otkrijte povijest, kulturu i umjetnost

Objavljeno: 30.06.2023. 11:41

Zadnja izmjena: 30.06.2023. 11:41

Gradska tržnica u suradnji s članovima Hrvatske udruge kolekcionara predmeta kulturne baštine s ponosom najavljuje drugi ovogodišnji prodajni Sajam antikviteta Varaždin.

Sajam će se održati u subotu, 8. srpnja, od 8 do 14 sati u Ulici Augusta Šenoe u Varaždinu. Na Sajmu će se okupiti dvadesetak izlagača iz Varaždina, Osijeka, Rijeke, Zagreba te susjedne Slovenije, koji će predstaviti impresivne kolekcije starina.

Sajam antikviteta pruža priliku ljubiteljima starina da se okupe i uživaju u raznolikoj kolekciji predmeta kulturne baštine. Na ovom događaju bit će predstavljeni razni predmeti od povijesnog, kulturnog i umjetničkog značaja, uključujući namještaj, satove, skulpture, slike, ogledala, nakit, poštanske marke, omotnice, žigove i druge vrijedne predmete. Posjetitelji će imati mogućnost razgledati i kupiti vrijedne stare predmete koje su strastveni kolekcionari pažljivo prikupljali tijekom godina.

Ne propustite priliku posjetiti drugi ovogodišnji Sajam antikviteta Varaždin koji će se održati 8. srpnja od 8 do 14 sati u Ulici Augusta Šenoe. Uživajte u otkrivanju povijesnih, kulturnih i umjetničkih blaga koja čekaju da budu otkrivena na ovom jedinstvenom događaju. Dođite i pridružite se zaljubljenicima u starine te provedite subotu na Sajmu antikviteta.

Komentari