ne propustite

Sajam antikviteta sutra u Varaždinu - Otkrijte povijest, kulturu i umjetnost

Objavljeno: 07.07.2023. 10:31

Zadnja izmjena: 07.07.2023. 12:42

Gradska tržnica u suradnji s članovima Hrvatske udruge kolekcionara predmeta kulturne baštine s ponosom najavljuje drugi ovogodišnji prodajni Sajam antikviteta Varaždin.

Sajam će se održati sutra od 8 do 14 sati u Ulici Augusta Šenoe u Varaždinu. Na Sajmu će se okupiti dvadesetak izlagača iz Varaždina, Osijeka, Rijeke, Zagreba te susjedne Slovenije, koji će predstaviti impresivne kolekcije starina.

Sajam antikviteta pruža priliku ljubiteljima starina da se okupe i uživaju u raznolikoj kolekciji predmeta kulturne baštine. Na ovom događaju bit će predstavljeni razni predmeti od povijesnog, kulturnog i umjetničkog značaja, uključujući namještaj, satove, skulpture, slike, ogledala, nakit, poštanske marke, omotnice, žigove i druge vrijedne predmete. Posjetitelji će imati mogućnost razgledati i kupiti vrijedne stare predmete koje su strastveni kolekcionari pažljivo prikupljali tijekom godina.

Ne propustite priliku posjetiti drugi ovogodišnji Sajam antikviteta Varaždin koji će se održati sutra od 8 do 14 sati u Ulici Augusta Šenoe. Uživajte u otkrivanju povijesnih, kulturnih i umjetničkih blaga koja čekaju da budu otkrivena na ovom jedinstvenom događaju. Dođite i pridružite se zaljubljenicima u starine te provedite subotu na Sajmu antikviteta.

Komentari