ovog vikenda!

Sajam cvijeća, vrtnog namještaja i opreme: Pronađite sve za uređenje vrta ili terase

Objavljeno: 16.04.2024. 10:34

Zadnja izmjena: 16.04.2024. 10:34

Povratkom lijepog vremena javlja se i želja za uređenjem vanjskog prostora upravo zato je Westgate City pripremio Sajam cvijeća, vrtnog namještaja i opreme od 19. do 21. travnja.

Posjetite sajam i pronađite sve potrebno za uređenje vrta ili terase, neovisno o njihovoj veličini. Za vrijeme sajma Westgate će biti pretvoren u pravi mali raj za ljubitelje vrtnog i vanjskog uređenja. Na sajmu istražite široku ponudu cvijeća, egzotičnih biljaka, začinskog bilja pa sve do dekoracija, vrtnog namještaja i opreme.

Opojni mirisi i boje raznih sadnica i cvijeća

Uredite svoj vrt ili terasu i uživajte u mirisnim i raskošnim biljkama, sadnicama i cvijeću. Velik izbor cvijeća i sadnica oduševit će sve zaljubljenike u prirodu i cvijeće. Bilo da ste u potrazi za sadnicama za svoj vrt ili terasu, sigurno ćete pronaći nešto za sebe.

Savjetujemo da prostor uz cvijeće obogatite i začinskim vrtom, kako biste uvijek imali svježe bilje i začine. Ujedno, biljke pomažu pri stvaranju zelene oaze na otvorenom, bilo da kreirate vertikalni vrt, stavljate biljke u posude, na pod, stol ili ih objesite. Predlažemo tegle zanimljivih oblika, boja i materijala.

Ima li što ljepše od uživanja i ručka u vlastitom vrtu ili terasi?

Dolaskom ljepših dana većina nas baca pogled upravo prema vanjskom prostoru i razmišlja kako bi se trebalo pokrenuti i urediti svoju malu oazu za uživanje na otvorenom. Pravo je vrijeme da požurite s uređenjem kako biste mogli što prije uživati u druženju na otvorenom.

Vrtni blagovaonski namještaj koristit će vam za jutarnju kavicu, obiteljski ručak ili druženje s prijateljima. Ako vaš vanjski prostor nije zaklonjen, razmislite o suncobranu koji će vas zaštititi od sunca u toplim danima.

Kako biste stvorili opuštajući ugođaj pribavite viseće lampice, svjetleće lampione, svijeće, pokoji ukrasni jastuk i dekicu za hladnije večeri. Dekoracije i rasvjeta stvorit će toplu i čarobnu atmosferu na otvorenom.

Vidimo se na Sajmu cvijeća, vrtnog namještaja i opreme u Westgateu!

Komentari