sponzorirano

Samo u Parkovima – kompletna ponuda za blagdan Svih Svetih

Objavljeno: 17.10.2016. 11:00

Zadnja izmjena: 17.10.2016. 11:00

Foto: Arhiva

Približava se blagdan Svih Svetih. Prisjetite se i ove godine onih koji više nisu s nama i uz pomoć Parkova d.d. i na poseban način uredite grobove svojih najmilijih.

Cvjećarnica Krizantema i ove je godine mjesto koje Vam nudi sve potrebno za uređenje grobova. Aranžmani od krizantema, tradicionalnog nadgrobnog cvijeća, i ove su godine najpopularniji. Osim od krizantema, nude se aranžmani od špina, margareta, ruža i ostalog cvijeća te suhi aranžmani. Posebnost u ponudi cvjećarnice Krizantema su maštoviti aranžmani izrađeni od šumskih plodova.

Uz aranžmane, u cvjećarnici Krizantema Vas čeka i ponuda svijeća te, sve popularnije, krizanteme u teglama (multiflore).

Do 26.listopada možete naručiti aranžmane iz standardne ponude Parkova koji će, uz naznaku broja grobnog mjesta, biti besplatno dostavljeni na grobove na varaždinsko groblje.

U Parkovima možete naručiti i održavanje grobova i grobnica te sadnju sezonskog cvijeća i trajnica. Narudžbe možete realizirati u Pogrebnoj službi svakim radnim danom od 7 do 15 sati, te subotom od 8 do 14 sati ili na telefone 332-770 i 332-771.

Svakako dođite prije gužvi 1. studenoga i ponesite sa sobom nešto posebno.

 

Komentari