u dva termina

Saznajte više o virtualnom Danu otvorenih vrata FOI-a

Objavljeno: 22.03.2022. 08:33

Zadnja izmjena: 22.03.2022. 08:34

Fakultet organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu ove će godine u travnju, u dva termina, održati svoje virtualne Dane otvorenih vrata (DOV). Događaj je otvoren za sve zainteresirane sudionike.

Ovogodišnje izdanje održavat će se online, i to u dva termina:

  • utorak, 5. travnja 2022. godine od 10:00 sati
  • utorak, 26. travnja 2022. godine od 16:00 sati.

Događaj je otvoren za sve zainteresirane sudionike, a održat će se na ovoj poveznici (pristup će biti omogućen 15 minuta prije početka događanja).

Prijave za događaj otvorene su ovdje, no pristup će biti omogućen i onima koji se neće prijaviti.

Cilj virtualnih Dana otvorenih vrata je upoznati učenike završnih razreda srednjih škola (prvenstveno 3. i 4. razreda), a potencijalno i naše buduće studente, sa studijskim programima FOI-ja, koje maturanti mogu upisati nakon što polože ispite državne mature.

Dani otvorenih vrata bit će prilika svim zainteresiranim učenicima, ali i nastavnicima i ostalim zainteresiranim sudionicima da čuju sve informacije važne za upis na FOI, ali i da predstavimo sve prednosti naših studijskih programa, kao i sve druge mogućnosti koje se, uz studiranje, nude našim budućim studentima.

Četiri nova suvremena modula na informatičkom smjeru, moderniziran stručni studij, nove aplikacije za pomoć u studiranju, obavezna stručna praksa u najvećim kompanijama u Hrvatskoj ili u inozemstvu – samo su neke od tema i noviteta na FOI-ju koje ćemo vam predstaviti u okviru virtualnog DOV-a. Uz to, prezentirati ćemo i videom što i kako se radi sa studentima u FOI-jevim laboratorijima za seminarsku nastavu.

Za učenike koji će sudjelovati u navedenim aktivnostima pripremamo i zanimljive nagradne igre u kojima će imati priliku osvojiti FOI promotivne pakete iz FOI webshopa.

Za dodatne informacije možete nas kontaktirati na [email protected] ili na broj telefona 042/390 826.

Komentari