Iskusni plesači Univerzalnog plesnog studija Feel rasplesat će u subotu, 30. kolovoza Lumini shopping centar.

Svoje plesno umijeće pokazat će kroz svoje prošlogodišnje koreografije s kojima su osvojili tri prva mjesta i ulazak u finale Dancing stepsa u Zagrebu. Razlog za zadovoljstvo imat će i ljubitelji break dance-a jer će dječaci pokazati svoje break dance vratolomije koje su usavršili uz naporne treninge na break dance radionicama u Zagrebu.

Osim impresivnih plesnih nastupa, voditeljica Romana Ratkaj pripremila je i live radionicu show dancea u koju se mogu uključiti svi zainteresirani posjetitelji i otkriti svoju strast prema plesanju.

Uz sve pripremljene zabavne sadržaje, Univerzalni plesni studio Feel vršit će i upise za djecu od dvije godine nadalje, s posebnim popustom od 50 posto za najmlađe plesače do treće godine. Osim live prijava te subote, upisi se mogu ostvariti i putem internetske stranice Univerzalnog plesnog studija Feel na [email protected] uz podatke polaznika i roditelja.

Prošlu sezonu, plesači iz Univerzalnog plesnog studija Feel, uz veliku pomoć seniora iz Feela, odradili su oko 25 događanja koji uključuju brojne nastupe, kondicijske treninge, natjecanja, dodatne radionice kao i razna druženja i jahanje u prirodi za sami kraj sezone.
Univerzalni plesni studio Feel nudi mnogo plesnih stilova kao što su show dance, break dance, street dance, hip hop te novitete electro swing, hip hop pole dance. Nova zanimljivost je i fitness pole dance za one starije od osamnaest godina koji vodi Romana Ratkaj, jedna od samo desetak certificiranih voditelja u čitavoj Hrvatskoj.

Sve prošlosezonske događaje plesnog studija možete pogledati na službenoj stranici www.feelples.hr ili na Facebook stranici Univerzalni plesni studio Feel.

Komentari

21.08.2014. 07:36h Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:06