doznajte

'Škola za 5' u subotu na varaždinskome placu, evo o čemu se radi

Objavljeno: 31.05.2023. 18:27

Zadnja izmjena: 31.05.2023. 18:27

Učenici i profesori Graditeljske, prirodoslovne i rudarske škole, Gospodarske škole, Srednje škola Maruševec, Srednje škole 'Arboretum Opeka' te Prve privatne gimnazije s pravom javnosti u subotu će, uz degustacije, demonstracije i izložbe, predstaviti zanimanja za koje školuju učenike.

Pred mnogim je osmašima važna odluka - što upisati nakon osnovne škole? Odgovor na to pitanje pokušat će iduće subote, 3. lipnja, od 9 sati na Varaždinskome placu pružiti profesori i učenici Graditeljske, prirodoslovne i rudarske škole, Gospodarske škole, Srednje škola Maruševec, Srednje škole 'Arboretum Opeka' te Prve privatne gimnazije s pravom javnosti, koje obrazuju djecu za neke od najtraženijih zanimanja današnjice.

Subota na placu idealna je za nabavku svježih domaćih namirnica, no iduće subote posebno se pozivaju osmaši i njihovi roditelji koji još uvijek nisu donijeli konačnu odluku o budućem školovanju. Očekuje nas bez sumnje još jedna u nizu uzbudljivih subota na varaždinskome placu gdje udružena ponuda sezonskih domaćih namirnica, edukativnih i zabavnih sadržaja, poziva na izlazak u grad i druženje.

Komentari