ne propustite

Spektakl u Čakovcu: 28. listopada stiže Željko Samardžić!

Objavljeno: 30.09.2023. 09:14

Zadnja izmjena: 30.09.2023. 09:14

Po prvi puta u Čakovec dolazi velika regionalna zvijezda i miljenik ženske publike, "Stari Lav" Željko Samardžić. Veliki spektakl "Starog lava" očekuje vas 28. listopada u subotu u dvorani GOC-a u Čakovcu.

Ne propustite vječne hitove poput “Stari lav”, “Ne daj da te rade”, “Devet hiljada”, “Posle duge veze”, Zaustavite januar”, “Ljubavnik”, “Grlica”, “Ljubav na papiru”, “Sve što imam nemam”, “Baš šteta”, “Stani mi na crtu”, “Bezobrazno zelene”, i mnoge druge koje je Željko Samardžić napisao i otpjevao u karijeri dugoj preko 35 godina.

Samardžić ističe kako se ženama posebno sviđa njegov način prenošenja emocija kroz glazbu, a osobito mu je drago da su ga u Hrvatskoj prihvatile i mlađe generacije. Dosad se za svaki njegov nastup tražila ulaznica više,a u ponudi će biti i VIP stolovi.

Ulaznice su već dostupne i mogu se kupiti putem Eventima za Čakovec i Koprivnicu, Tisak Media, Tisak Plus te na BP Petrol.

A samo nešto više od mjesec dana kasnije, "Stari lav" stiže u Koprivnicu, također po prvi puta.

Koncert Željka Samardžića u Koprivnici bit će u subotu, 9.prosinca u dvorani Srednje škole, gdje će nastupiti s Curama iz Centra.Ulaznice su već dostupne te ih možete kupiti

Dođite i pjevajmo zajedno.

Komentari