tts sport centar

Što je izokinetika i na koji način vam može pomoći kod oporavka od povreda i operacija?

Objavljeno: 17.11.2020. 10:02

Zadnja izmjena: 17.11.2020. 10:05

Humac Norm najnovija je generacija Cybexa, a njegovu kvalitetu prepoznalo je više od 3.000 000 profesionalnih sportaša širom svijeta kojima je potrebna najbrža moguća dijagnostika ili terapija lokomotornog sustava kako bi što prije izliječili povrede.

Izokinetika se preporučuje prvenstveno osobama koje imaju bilo kakvih problema sa zglobom kuka, koljena, lakta, ručnog, ramenog i skočnog zgloba te osobama koje imaju disbalans mišića trupa, dakle leđa i trbušnog zida.

Posebno se preporučuje prije operacije za jačanje mišića i nakon operativnog zahvata kad su se mišići opustili i atrofirali. Također Cybex je vrlo učinkovit u slučaju degenerativnih promjena na zglobovima.

Izokinetika koja ubrzava oporavak 3-5 puta postala je obavezan izbor profesionalaca. Unazad 10 godina izokinetika se nametnula i u Hrvatskoj kao najbolji način za oporavak i dijagnostiku pa je unatoč visokoj cijeni samog aparata u ponudu uvode najbolje bolnice, klinike, poliklinike i kineziterapije. U Varaždinu ga možete pronaći u TTS Sport centru Varaždin!

Pro Active Medi Centar specijalizirani odjel TTS Sport Centra Varaždin nudi najmodernije usluge terapija i rehabilitacija lokomotornog sustava.

Za sve informacije o ovoj high end spravi i terapiji možete pročitati na slijedećem linku: http://pro-active.com.hr/izokinetika/ ili nazvati na broj 042 490 850

Komentari