program

Što vas u nastavku Špancirfesta očekuje u caffe baru Palacha?

Objavljeno: 23.08.2022. 09:26

Zadnja izmjena: 23.08.2022. 09:30

Dvorište Županijske palače bit će ispunjeno smijehom, veseljem i dobrom zabavom. Razlog tome je bogat program u caffe baru Palacha! U deset dana Špancirfesta, caffe bar Palacha pripremio je odličnu zabavu i brdo dobre energije! Program je šaren i vjerujemo kako će svatko od vas pronaći nešto za sebe.

U srijedu, 24. kolovoza, nas tako očekuje fešta za pamćenje jer na pozornicu dolaze Taubeki koji će se pobrinuti da zaboravite na sve brige i probleme, te se zabavite uz najbolju glazbu. Početak je u 21 h, a ulaz slobodan.

Četvrtak, 25. kolovoza rezerviran je za kviz znanja. I to ne bilo kakav kviz! Radi se o mega extra velikom kvizu – Presvetlo Trojstvo. Kviz se održava po četvrti put, ovaj put kao grand finale sa glavnom nagradom – vikend odmorom za 9 osoba u vili Fužine. Glavnu riječ vodit će tri velikana, ujedno i voditelja ovog kviza: Krešimir Sučević Međeral, Morana Zibar i Mario Kovač. Za sudjelovanje u kvizu, svoj tim možete prijaviti u inbox caffe bara Palacha.

Petak je dan za stand-up komediju. Večer započinjemo uz bolove u trbuhu izazvane valom smijeha koji će izazvati neponovljivi Aleksandar Lazić. Početak je u 19 sati, a ulaznice možete rezervirati u inbox caffe bara Palacha. Ali tu večeri nije kraj! Zabava se nastavlja uz glazbeni sastav Terca, koji će sve prisutne zabavljati do dugo u noć, s početkom u 22 sata.

Subotu, 27. kolovoza, rezervirali smo za evergreen hitove i moderne note uz zadarski band Kiwi & Juan. Plešemo i zabavljamo se uz ovaj veseli dvojac do dugo u noć!

Za zadnji dan ovogodišnjeg Špancirfesta, nedjelju 28. kolovoza, pripremamo i najjači party- party Kerekesh Teatra. Pridružite nam se na najjačoj fešti u gradu! Startamo u 21 h, a dobrodošli su baš svi!

Program Špancirfesta u Palachi možete vidjeti ovdje:

24.8., srijeda - grupa TAUBEKI

25.8., četvrtak - kviz PRESVETLO TROJSTVO vol 4 grand finale + DJ Mario Kovač

26.8., petak - stand up ALEKSANDAR LAZIĆ + glazbeni sastav TERCA

27.8., subota - koncert KIWI & JUAN

28.8., nedjelja - PARTY Kerekesh Teatra

Komentari