sponzorirano

Subotu rezervirajte za Zumba dan u TTS Sport centru!

Objavljeno: 16.01.2017. 15:16

Zadnja izmjena: 16.01.2017. 15:16

TTS Sport centar bit će domaćin zanimljivog plesno-fitness događaja. U subotu, 21. siječnja sprema se prava poslastica za sve zaljubljenike u Zumba® fitness, ali i sve one koji se tek žele upoznati sa ovom vrstom vježbanja i zabave.

Subotnji aktivni dan u TTS-u započet će Jam sessionom, koji je dodatna edukacija za sve  licencirane Zumba® fitness instruktore. Edukaciju će održati  Jelena Diklić – Zumba® Jammer iz Zagreba skupa sa  Zumba® Jammerom iz Mađarske, Adamom Horvatom.

Poslijepodnevni sati rezervirani su za sve vas zaljubljenike u Zumba® fitness, ali i one koji će to tek postati. Adam Horvath, dolazi iz Mađarske gdje se od malih nogu aktivno bavi latino američkim plesovima. Njegov talent prepoznala je i sama Zumba fitness kompanija, koja ga je izabrala da bude Zumba® Jammer, specijalist za Zumba® koreografije.

Adam će održat svoj master class u trajanju od sat vremena skupa sa Jelenom Diklić, također Zumba® Jammerom gdje će vam kroz vježbu, ples i veselje pokazati neke od njegovih Zumba® koreografija.

Adamov je trening idealna prilika da se upoznate sa svim čarima koje Vam pruža Zumba® i uhvatite ludi latino ritam, ali i dobro se preznojite. Organizatori naglašavaju kako za njegov sat nije potrebno apsolutno nikakvo prijašnje predznanje, već samo dobra volja i želja za plesom i zdravim životom.

Na master classu će također sudjelovati i Zumba® instruktorica u TTS-u Ivana Šumečki pa je ovo i odlična prilika da je upoznate ukoliko je Zumba® način vježbanja koji želite nastaviti u TTS Sport centru.

Kotizacija za Zumba® master class Adama Horvatha stoji 40 kuna, a može se platiti po dolasku. Trening će početi u 16 sati u subotu 21. siječnja.

 

Komentari