uskoro u varaždinu

''Susjedi'' i ''Trudnica i ja'' nove su predstave koje možete pogledati na 12. Tjednu smijeha

Objavljeno: 25.05.2021. 08:35

Zadnja izmjena: 25.05.2021. 08:35

''Susjedi'' i ''Trudnica i ja'' nove su predstave Kerekesh Teatra koje možete premijerno pogledati na 12. Tjednu smijeha.

12. Tjedan smijeha započet će novom premijerom Kerekesh Teatra „SUSJEDI“ 4. lipnja 2021. u 20:30 sati dok će najveći kazališni festival u Hrvatskoj zatvoriti druga premijera Kerekesh Teatra „JA, TRUDNICA“ 13. lipnja 2021. s početkom u 20:30 sati.

U režiji Ljubomira Kerekeša najpoznatiji „SUSJEDI“ došli su na kazališne daske i za vas su pripremili nešto gotovo izvedivo kao nemoguća misija, a to je – realizirati dvije ženidbe u isto vrijeme. Na putu punom prečaca i zavrzlama, još će nekoliko puta provjeriti i odanost tj. vjeru u pravu ljubav kod svojih “boljih polovica”. Poznato je da prava ljubav ne treba provjeru, a još je poznatije da su žene inteligentnija bića od muškaraca. Pogotovo od našeg dvojca. Ferdo, Jura, Lili i Bela nasmijat će vas do suza, podsjetiti vas na najbolja vremena i ostaviti trag u vašim srcima – zauvijek. Vaši najdraži susjedi su: Ljubomir Kerekeš, Darko Janeš, Tamara Šoletić i Antonija Stanišić Šperanda.

U ovoj komediji „JA TRUDNICA“, u režiji Jana Kerekeša, s trudovima ispričat ćemo vam neobičnu ljubavnu priču koja počinje pišanjem na tester, zahuktava se pogrešnim riječima podrške apsolutno svih drugih likova, no uz velike napore ipak ima sretan završetak. Upravo zbog onoga što dolazi na kraju sve drugo postaje manje važno. To može potvrditi svaka majka. No onaj koji tvrdi da je trudnoća blaženo stanje, sigurno nije bio žena. Ovu trudničku priču ispričat će vam Ana Begić Tahiri i Jan Kerekeš prema tekstu Đine Jakir.

12. Tjedan smijeha održat će se na ljetnoj pozornici Arene Varaždin. U slučaju lošeg vremena predstave će se izvoditi u maloj dvorani Arene Varaždin. Ulaznice su u prodaji putem Interneta u sustavu Entrio.hr na linku: http://bit.ly/12tjedansmijeha te u Varaždinu u Suvenirnici na Korzu i Ghetaldus optici u Gajevoj ulici.

Komentari