Sponzorirano

Sutra u Maraschino baru gostuje svjetska DJ zvijezda - DJ Janett Slack!!

Objavljeno: 11.11.2016. 12:58

U serijalu "Extravaganza All Stars" dolazi nam miljenica publike, DJ Janette Slack iz Londona/Hong Konga. Iako je Janette već neko vrijeme na svjetskoj turneji Extravaganza i Maraschino bar uspjeli su je nagovoriti da malo skrene s puta svjetskih metropola i posjeti Varaždin.

Njezin prepoznatljiv muzički stil i atraktivan sexy-egzotičan izgled nikog ne ostavlja ravnodušnim pa su njeni nastupi gotovo uvijek rasprodani tjednima unaprijed.

Ovaj spektakularan elektronski party održati će se u subotu 12.11. u novo uređenom Maraschino baru s početkom u 21.00 sat.

Produkcijski ovo će biti zasigurno jedan od najboljih elektronskih partya ikada održanih u gradu Varaždinu. Highend razglas, veliki LED ekran za animacije, led i laser rasvjeta, egzotične plesačice, samo su dio vrlo moćne produkcije i scenografije u kojoj će posjetitelji uživati svim osjetilima.

Za Janette će podij zagrijati DJ Kay Zrill svima dobro poznat po zahuktavaju atmosfere prije Jean Marie Kona u Elephantu kao i na Arena Cool Beatu, a za kraj nastupa osnivač techno scene u sjeverozapadnih Hrvata D.J. Deeg.

Prijeko potrebnu energiju za partijanje osigurava vam Akasha Energy Drink!

Ulaznice za ovaj elektronski event možete nabaviti na dan partya po cijeni od 30 kn do 00.00 sati., a nakon ponoći cijena je 40 kn.

Powered by Akasha Energy Drink!

 

Komentari