organizacija kerekesh teatra

Sve ljubitelje kazališta i kazališnih predstava ovog vikenda očekuju čak tri komedije

Objavljeno: 12.07.2022. 14:41

Zadnja izmjena: 12.07.2022. 18:35

Sve ljubitelje kazališta i kazališnih predstava, ovog vikenda očekuju čak tri komedije.

Smijeha neće nedostajati već u petak, 15. srpnja, kada u dvorište Županijske palače dolazi predstava Hit Teatra pod nazivom “UDAVAČE”. Razlozi za vjenčanja su raznovrsni, a kakvih sve svadbi ima te što to pojedince dovodi do onog “sudbonosnog da”, vidjet ćemo u ovoj vrckavoj komediji.

Subota je rezervirana za Varaždinske Toplice i komediju Zlatana Zuhrića i Tina Sedlara “OCAT I SIN”. U ovoj komediji, vidi se generacijski jaz oca i sina. I dok otac predstavlja stariju generaciju i teži sigurnijim metodama, sin je tipičan primjer modernog dečka koji voli sve što vole mladi. Predstava će se održati u Kino dvorani u Varaždinskim Toplicama s početkom u 20:30 sati. Ulaznice su u prodaji u pizzeriji Bernarda (Varaždinske Toplice) i sustavu ENTRIO.

U nedjelju, 17. srpnja, uživamo i smijemo se uz predstavu Kerekesh Teatra “LJUBAF” pod zvjezdanim nebom dvorišta Županijske palače, s početkom u 20:30 sati. Komedija u kojoj su ljudska uskogrudnost, pametovanje oko ničega, obrana mentalnog hendikepa i ograničenost, jedina oružja kojima se likovi bore za prevlast unutar životnih okolnosti, nasmijat će sve prisutne.

Ulaznice za obje predstave u dvorištu Županijske palače su u prodaji u Caffe baru Palacha, suvenirnici Varaždin, na svim prodajnim mjestima sustava ENTRIO i online OVDJE.

Mi za čitatelje eVaraždina imamo po četiri ulaznice za svaku od predstava, a sve što trebate je:

  • Podijeliti ovu objavu kao status na vlastitom Facebook profilu 
  • U komentaru na Facebook-u označiti prijatelja kojeg ćete povesti na predstavu 

Komentari