Sve žene, majke i kraljice utrkivat će se u štiklama na Antunovom v Marofu 2015.

Objavljeno: 11.06.2015. 09:45

Zadnja izmjena: 15.03.2016. 10:17

U sklopu manifestacije "Antunovo v Marofu 2015.", dana 13.lipnja u subota u 18 sati, održat će se utrka „Štiklom po gradu“. Lokacija održavanja utrke je Zagorska ulica u Novom Marofu, a duljina staze na kojoj će natjecateljice odmjeriti snage i pokazati svoju vještinu trčanja u štiklama iznosi 50 metara.

Pravo sudjelovanja u utrci imaju sve djevojke, žene, majke i naravno kraljice koje su u periodu od 30.svibnja do 9. lipnja ove godine ispunile prijavnicu i ubacile ju u za to predviđenu kutiju koja se nalazila na šanku Pivnice Inn.

Kako je organizator utrke u međuvremenu uočio interes ženske populacije da se rok za podnošenje prijava produži, isto je i omogućio tako da se natjecateljice na utrku mogu prijaviti i na dan održavanja utrke zaključno u 17 sati.

Prema pravilima natjecanja, u utrci mogu sudjelovati samo punoljetne „ženske“ osobe koje su po ispunjavanju prijave dobile svoj registracijski broj (isti dostavljen putem sms-a). Službena registracija natjecateljica će se obavljati na dan održavanja utrke od 17,30 sati, a svaka natjecateljica će morati dati na uvid svoju osobnu iskaznicu.

Obavezna sportsko-elegantna oprema je "štikla" čija minimalna visina potpetice ne smije biti manja od 7 cm (mjereno od gazišta štikle do mjesta sjedanja pete u štikli), uz napomenu da su cipele na platformu isključene iz konkurencije.

„Fair-play“ je obavezan u ovoj utrci, što znači da je strogo zabranjeno guranje konkurencije!!!

Nagrade koje natjecateljice utrke u štiklama mogu osvojiti su - haljina Ane Kraš Šoštarić (1. nagrada), torba Mure Pehnec (2. nagrada), te nakit Bead ItOn (3. nagrada). Po završetku utrke posjetite nas u Pivnici Inn, Varaždinska 2, te na Šanku Pivnice Inn, na samom parkiralištu Doma zdravlja uz svirku Hladnog Piva.

Cure sretno !!!

Komentari