Sponzorirano

SVJEĆARSTVO DOBOŠIĆ Najsitniji detalji najbitniji su detalji!

Objavljeno: 16.12.2016. 08:52

Zadnja izmjena: 16.12.2016. 17:37

Od davnih vremena svijeće su se koristile kako bi se osvijetlio prostor i stvorio ugodni ambijent u svakom domu, no, u novije vrijeme uporaba svijeća sve više prelazi iz funkcionalne u dekorativnu, pa tako svijeće postaju veoma važni detalji u dekoraciji svakog doma.

Motom da su najsitniji detalji i najbitniji detalji vodi se i uspješno domaće poduzeće Svjećarstvo Dobošić iz Lopatinca, koje već 30 godina ima misiju svaki dom učiniti što ugodnijim i toplijim mjestom, svaku svečanu prigodu, krštenje, vjenčanje ili proslavu još posebnijom i ljepšom za Vas i Vaše najmilije.

Uz konstantno ulaganje u moderniziranje proizvodnje, Svjećarstvo Dobošić danas nudi sve od jednostavnih svijeća za široku potrošnju, mirisnih i dekorativnih svijeća, svijeća za razne prigode – krštenja, pričesti, vjenčanja, obljetnica, pa do najšire palete parafinskih i elektronskih lampiona. Poseban naglasak stavljaju na izradu personaliziranih svijeća za krštenje, sa imenom i datumom po vašoj želji.

Zbog sve veće potražnje za dekorativnim i mirisnim svijećama na tržištu te kako bi se zadovoljile potrebe i želje kupaca upravo u segmentu dekorativnih i mirisnih svijeća, Svjećarstvo Dobošić ove godine uvodi u svoj proizvodni asortiman i novitete poput mirisnih svijeća u staklenkama različitih veličina te mirisnih svijeća u velikim i malim staklenkama.

Od sad u svom domu možete uživati u mirisima svijeća kao što su zumbul, lavanda, trešnja, med, šumsko voće, čokolada, vanilija-kokos, jasmin, božićni kolačići... Kako u Svjećarstvu Dobošić brinu za svaki detalj, novi proizvodi ne samo da su obogaćeni neodoljivim mirisnim notama, već će i svojim stilom i dizajnom dati dodatni šarm svakom prostoru.

Poduzeće Svjećarstvo Dobošić ove godine slavi 30. rođendan, zapošljava preko 30 djelatnika, na 6000 m2 proizvodno-skladišnog prostora uz konstantan razvoj, te su postali lider u diktiranju trendova u segmentu svijeća i lapmpiona. Proizvodni asortiman možete pogledati na  ovdje te na službenom  Facebook profilu Svjećarstva Dobošić.

Svim našim sadašnjim i budućim kupcima i partnerima želimo najsretnije božićne i novogodišnje blagdane.

Kontakt -Tel:040/855-089 e-mail: [email protected]

Komentari