BUBBLE TEA & BUBBLE WAFFLe

Svjetski gastro hitovi na ovogodišnjem Špancirfestu!

Objavljeno: 20.08.2021. 09:12

Zadnja izmjena: 20.08.2021. 10:55

Festival dobrih emocija, ove godine u Kavanu Grofica Marica donosi BUBBLE TEA, svjetski hit i novitet na našim prostorima koji će utažiti žeđ neumornim šetačima u svako doba dana jer, iako nosi naziv bubble tea – kofein/tein ne sadržava!

Ukusan napitak karakterizira dodatak voćnih perli koje ispijanje čine zabavnim i dinamičnim. Perle su različitih voćnih okusa koje klijent bira prema želji, a koje pucketaju i mijenjaju osnovni okus napitka. Uz bubble tea, voćnim perlama možete obogatiti i neki iz bogate ponude shake-ova ili sorbeta pa čak i soft serve sladoled kojeg također možete pronaći u ponudi Grofice.

Prošećete li od Kavane na suprotnu stranu Trga kralja Tomislava, moći ćete se usrećiti kuglicom izuzetnog sladoleda birajući između mnoštva okusa iz ponude, a nudi ga Pop ice – Grofičin mlađi hipsterski brat. Pop ice će po uzoru na Kavanu također nuditi bubble tea, no uz njega i još jednu vrstu zabavnih mjehurića. U ponudu se vraća zvijezda Špancira 2019., nezamjenjiv BUBBLE WAFFLE koji podjednako očarava i mlađe i zrelije, gdje ukusan mjehurasti zlaćani vafl obljubljuje kuglicu sladoleda i čitav niz dodataka po izboru, od šlaga, preko raznih posipa i preljeva, do bombončića i čokoladica. Bubble waffle je pravi mali dekadentni slatki obrok koji ispunjava zahtjevna nepca slatkoljubaca.

Ipak, ukoliko Špancirfest kroz svoje okusne pupoljke želite doživjeti kao što je nekoć bio, nemojte zaobići raskošan štand BELA MELA u Kranjčevićevoj ulici nadomak Trga Miljenka Stančića, koji svakodnevno nudi svježe tradicionalne kolače i peciva izvornih lokalnih receptura poput sočnih sirnih štrukli i tikvenjaka, makača i prave međimurske gibanice, pite od višanja ili jabuka, medenjaka, mađarice i medene pite uz pokoji iskorak u modernije slastičarske i pekarske vode s punjenim slatkim i slanim pecivima i kolačima.

Posjetite neku od lokacija i razveselite sva svoja osjetila.

Komentari