DOZNAJTE

Tjedan smijeha sve je bliže, a ovaj tjedan vam predstavljamo tri komedije koje ne smijete propustiti!

Objavljeno: 15.02.2023. 11:25

Zadnja izmjena: 15.02.2023. 11:25

U utorak, 7. ožujka u goste nam stiže Kazalište Moruzgva sa svojom hit predstavom „Tvorničke postavke“.

Dr. Krešimir Brlek (Amar Bukvić), ugledni zagrebački otorinolaringolog s političkim ambicijama, i njegova supruga Dagmar (Ana Begić Tahiri), sveučilišna profesorica antropologije, mirno su živjeli zaokupljeni znanstvenim radom i dosljedni dubokom uvjerenju kako je seks precijenjen. A onda se u stan iznad njihova uselio dalmatinski estradno-ljubavni par umjetničkih imena Angelo Biondi (Ivan Čuić) i Deziderata De (Iva Jerković) koji će im u život unijeti, najblaže rečeno, dašak neočekivane svježine. Mogu li se ova dva para, nakon što su ispremiješali partnere, krevete, karijere, ambicije i navike, resetirati na tvorničke postavke? Provjerite već u utorak, 7. ožujka u HNK Varaždin, s početkom u 20:30 sati.

Ako želite feštati s glumcima – srijeda je pravi dan za to! U predstavi „Fešta“ zagrebačkog Teatra Exit oduševljenje i zabava su zagarantirani. Josipa i Josip mladi su, dobrostojeći bračni par, godina je 2025. Na fešti pod maskama, onim istim maskama koje su zbog epidemioloških mjera bile obavezne 2020. na njihovu tadašnjem vjenčanju, sada se slavi njihova peta godišnjica braka. Gosti te fešte upravo su gledatelji, koji već samim ulaskom u kazalište postaju njihovi prijatelji, rođaci, kumovi, poznanici ili poslovni partneri jer ovu predstavu publika nije došla samo gledati, došla je u njoj sudjelovati. Crveni tepih je postavljen, fotoaparati su uključeni i svi postaju dio njihova novog obiteljskog albuma. Vidimo se stoga na Fešti, 8. ožujka u 20:30 sati.

Ulaznice u prodaji

Doktor za one stvari, Tarik Filipović, educirat će vas i nasmijati u isto vrijeme. U hit komediji „Seks i glad“ dr. Udo Špricnmaher, doktor seksologije, profesor i playboy, odvest će vas na uzbudljiv safari kroz prašumu pojmovlja iz područja ljudske seksualnosti, što je još uvijek, naspram modernim vremenima, velika tabu tema. „Seks i glad“ predstava je koja služi upravo detabuiziranju tih područja ljudske prirode. Nemojte biti sramežljivi i dođite se opustiti, educirati, zabaviti i ono najvažnije – nasmijati. Jer smijeh je najpouzdaniji i najučinkovitiji lijek u ova impotentna vremena A Tarik je dokazani doktor za naše nevolje i mrzovolje. Čekamo vas u HNK Varaždin, u četvrtak 9. ožujka u 20 sati.

Podsjećamo da će se 14. Tjedan smijeha održati u HNK u Varaždinu od 3. do 12. ožujka ove godine, a ulaznice za sve predstave već su u prodaji te se prodaju vrlo brzo. Požurite stoga po svoju ulaznicu na vrijeme, do obližnjeg prodajnog mjesta. Ulaznice potražite na blagajni HNK u Varaždinu, suvenirnici Varaždin na Korzu, Optici Ghetaldus u Gajevoj ulici te online u sustavu Entrio.hr

Dopustite nam da vas nasmijemo! Vidimo se na 14. Tjednu smijeha!

Komentari