Westgate Shopping City

Tražite namještaj? Donosimo hit trendove koji obaraju

Objavljeno: 10.09.2020. 11:03

Zadnja izmjena: 10.09.2020. 11:06

Neke od najvažnijih trenutaka svog života provodimo u blagovaonici, družeći se s prijateljima i obitelji, slaveći praznike i rođendane. Stol za blagovaonicu može pridonijeti dizajnu prostora, a uz nekoliko ideja vrlo je lako stvoriti stilsku blagovaonicu po želji.

Tekstura, patina i antikviteti ispunjavaju duše naših domova. Blagovaonice će krasiti posebni komadi koji povezuju osobnost s različitim stilovima kako bi obogatili obiteljski prostor. Svake godine početkom jeseni javlja se želja za preuređenjem doma jer dolaskom hladnijih dana sve više vremena provodimo u kući.

Kako bi olakšali tu potragu donosimo trendi prijedloge kako urediti blagovaonicu, kutak gdje boravi cijela obitelj. Ako vam nedostaje ideja ili jednostavno ne znate otkuda početi, donosimo na što sve morate paziti, kakav namještaj, boje i uzorke odabrati.

A kako bi shopping protekao u znaku popusta i pogodnosti predlažemo da ovaj vikend, 11.,12. i 13. rujna posjetite Westgate Shopping City i postanete dizajneri svog malog kutka.

U nastavku se nadahnite našim prijedlozima…

Blagovaonica u potpunosti izrađena od masivnog drveta i s preciznim rezbarijama gdje se svaki detalj savršeno podudara i pretvara blagovaonicu u umjetničko djelo. Tradicionalni stil uključuje mnogo tkanine, dekore na prozorima i tepihe. Okrenute noge, rezbareni rukohvati, stilski materijali: Svi se mogu naći u namještaju koji je tipičan za tradicionalni stil uređenja. Žuta boja u kombinaciji s drvetom donosi izniman osjećaj luksuza u prostor za obiteljsko druženje. (Stol i stolac: Bellagio)

Kraljevsko plava je i službeno nova hit boja u interijerima. Kraljevsko plava ne samo da donosi tradicionalnost i klasiku, već stavlja moderni “touch” na tradicionalno dekoriranje prostora. Često povezujemo baršunasti namještaj bogatijih boja - s tamnijim, dekadentnijim prostorima, no to nije uvijek tako. Ovdje prikazan drveni stol uparen s intenzivnim tonovima kraljevsko plave donosi svjež proljetni i upečatljiv izgled blagovaonici. (Stol: Barrington; stolac: Coco Blue)

Stakleni stolovi su izvrsni jer dobro izgledaju, te pristaju uz sve dekore. Iako je ovaj trend na neko vrijeme nestao, vratio se veći nego ikad. Dodajte stakleni stol vašoj blagovaonici za hladan, ali suvremen osjećaj. Uparite ga s mekanim stolicama za još veći kontrast. Ako ne želite koristiti stolnjak na stolu, drveni stol je idealno rješenje. Drveni stol naglasit će ljepotu prostora, a istovremeno mu pružiti vrhunski i sofisticiran izgled. (Stol: Kingstone; stolac: Madison)

Cjelokupna ponuda dostupna je ekskluzivno u Westgate Shopping Cityju, u kojem je na jednom mjestu prisutno čak 25 trgovina za uređenje doma, a kao što su primjerice Möbel Land, Prima, Doğtaş Exclusive, Sancta Domenica MegaStore, ERA concept store, Interijeri Zadro, Namještaj Intermod, Jysk i brojni drugi. A uskoro, kako doznajemo, u Westgate Home "useljavaju" i nove trgovine za opremanje doma.

Sve ponude i popuste pronađi na www.westgate.hr

Komentari