donosimo detalje

TTS Sport centar počinje s prijavama za Dječju školu sporta LUMEN

Objavljeno: 12.08.2020. 13:10

Zadnja izmjena: 12.08.2020. 13:12

Polako se bliži nova školska godina što znači jedno, da se TTS Sport centar polako priprema i počinje s prijavama za Dječju školu sporta LUMEN!

Dječja škola sporta okuplja djevojčice i dječake od 4 do 8 godina koji kroz igru prolaze osnove više od desetak različitih sportova. Rani ulazak u svijet sporta i fizičke aktivnosti, znanstveno je dokazano, kod djece razvija motoričke sposobnosti, snalažljivost, društvenost i timski rad. Upravo se na to sve stavlja u fokus kroz igru. Školu vode vrhunski i iskusni treneri, profesori kineziologije s višegodišnjim iskustvom rada s djecom.

Treninzi Dječje škole sporta LUMEN održavaju se na prostoru TTS Sport centra u Varaždinu u natkrivenoj dvorani od dvije tisuće kvadratnih metara, a kako bi se mališanima trening učinio još zabavnijim i više kao igra, a manje kao učenje, treneri LUMENA koriste više od sto raznih rekvizita, lopti, poligona i drugih pomagala. Program Dječje škole sporta LUMEN verificiran je od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa Republike Hrvatske.

Osim dvoranskih sportova, mali LUMENI također uče i plivati, a organiziraju se i druženja s roditeljima, izleti, piknici i ljetni kampovi. Mjesečna članarina iznosi 150 kuna po djetetu.

Sad je pravi trenutak za upis vaših mališana, a za sve dodatne informacije možete se obratiti djelatnicima na recepciji TTS Sport centra ili ih u školu sporta prijaviti putem maila: [email protected]

Komentari