nagradni natječaj i sjajna prilika

Tvoj esej, fotku, video uradak i/ili karikaturu nagrađujemo s 10.000 kuna

Objavljeno: 12.06.2019. 17:18

Zadnja izmjena: 12.06.2019. 17:30

Portal eVaraždin raspisuje nagradni natječaj namijenjen svim kreativcima s područja Varaždinske županije i šire okolice, a nagrađujemo najbolji esej, fotografiju/e, video uradak ili/i karikaturu.

Nagradni fond iznosi 10.000 kuna, odnosno 2.500 kuna po kategoriji natjecanja, pri čemu jedan natjecatelj može konkurirati u više kategorija, ili čak u svim dolje navedenim kategorijama:

  • Najbolji esej: 2.500 kn (*do 5.000 znakova)
  • Najbolja fotografija/e: 2.500 kn (*do 6 fotografija)
  • Najbolji video uradak: 2.500 kn (*do 1 min 30 sec trajanja)
  • Najbolja karikatura: 2.500 kn

U slučaju da jedan natjecatelj bude najbolji u više kategorija, nagradni iznosi koje osvaja se zbrajaju.

Tema nagradnog natječaja je:

"MOJ GRAD/OPĆINA ILI IRSKA?"

Nagradni natječaj otvoren je do 15. srpnja 2019. godine za sve autore, bez obzira na dob, spol i profesiju. Najbolje radove i njihove autore izabrat će poseban žiri koji je formiralo uredništvo portala eVaraždin i medijske kompanije Fine'sa Grupe, te će ih organizator natječaja javno predstaviti. Autori samostalno odabiru pristup i način na koji će obraditi temu nagradnog natječaja.

Esej, fotografije, link na video (youtube, i sl.) ili/i karikaturu, zajedno s osobnim podacima, autori pošaljite na e-mail adresu

[email protected]

Autorima koji uđu u uži izbor nagradnog natječaja organizator će posebnom odlukom ponuditi nastavak profesionalnog bavljenja istim područjem u svojstvu stalnog vanjskog suradnika ili zaposlenika portala eVaraždin.

Organizator natječaja zadržava pravo ne proglasiti najbolji rad u određenoj kategoriji natjecanja, ukoliko smatra da prispjeli radovi ne zadovoljavaju očekivanu kreativnu razinu ili su u suprotnosti s poslovnim politikama organizatora.