TZ Grada Varaždina: Kreće izbor za turističkog djelatnika godine

Objavljeno: 07.11.2014. 10:55

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:06

Foto: TZ Grada Varaždina

Podaci o dolasku turista i ostvarenom broju noćenja u prvih 9 mjeseci 2014. godine potvrđuju da je Varaždin sve kvalitetnija i turistima zanimljivija  destinacija.

Naime, od siječnja do kraja listopada ove godine Varaždin je posjetilio 13,86% više gostiju nego u istom razdoblju 2013. godine, koji su ostvarili 17,51% više noćenja.  Te pozitivne brojke okrunjene su titulom najbolje kontinentalne turističke destinacije, koju je Varaždinu dodijelila Hrvatska gospodarska komora u sklopu akcije "Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku", ali i uvrštavanjem Špancirfesta, uz Red Bull Air Race i festival Ultra, među najbolja hrvatska turistička događanja u 2014. godini.

Uz ljubaznost i srdačnost svih Varaždinaca za to su zaslužni i djelatnici iz uslužnih i ostalih s turizmom povezanih djelatnosti. Stoga Turistička zajednica grada Varaždina, a u sklopu akcije "Čovjek – ključ uspjeha u turizmu", poziva strukovne udruge, udruženja i tvrtke da kandidiraju po jednog djelatnika s područja svoje djelatnosti za turističkog djelatnika godine, a iz sljedećih kategorija: organizator putovanja, agencijski djelatnik, djelatnik prodaje i marketinga u turizmu, turistički animator, turistički vodič, recepcijski djelatnik, konobar, kuhar, djelatnik hotelskog domaćinstva, privatni iznajmljivač, policajac, hortikulturni djelatnik te čistač.

Obrazac za prijavu može se pronaći na web stranicama www.tourism-varazdin.hr ili podići osobno u Turističkoj zajednici grada Varaždina radnim danom od 8 do 16 sati.

Kandidature se zaprimaju do 19. studenog 2014. godine, a mogu se slati elektroničkom poštom na adresu [email protected] ili osobno dostaviti u Turističku zajednicu grada Varaždina na adresu Ulica Ivana Padovca 3.

Komentari