evo ideja!

U ime ljubavi: Najbolji pokloni za Valentinovo

Objavljeno: 12.02.2024. 10:42

Zadnja izmjena: 12.02.2024. 10:42

Valentinovo nas iznova podsjeća na jednu od najljepših emocija – ljubav. Čak i ako niste među strastvenim ljubiteljima ovog praznika, Valentinovo je odličan povod da učinimo da se partner ili partnerica osjeća posebno. Iako darivanje nije rezervirano samo za Valentinovo, odabir poneke sitnice kojom ćete reći "volim te" je uvijek odlična ideja.

Kada je u pitanju mali ili malo veći znak pažnje, Dan zaljubljenih s ovim idejama za poklone sigurno neće proći nezapaženo. Pripremili smo nekoliko super ideja (i popusta) iz Westgatea za blagdan zaljubljenihkoje će se pobrinuti da ovaj poklon ne bude još samo jedan u nizu onih koji će završiti na dnu ladice ili ormara.

Nakit je klasičan poklon koji će raznježiti svaku ženu. Želite li pokloniti nakit od zlata, odaberite modele s dragim kamenčićima ili biserima, a minimalistički modeli od bijelog zlata uvijek ostavljaju bez daha. Velikizbor očaravajućih komada nakita potraži u Zlatarni Celje ili Oziris u Westgate Cityju.

Ruž za usne jedan je od najpopularnijih i najmoćnijih make up proizvoda za kojima žene posežu kada u trenu žele postići onaj “wow” efekt. Ruž za usne apsolutni je favorit i “must have” svake torbice, a potraga za onim savršenim nikad ne prestaje. Favorite poput Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture ili Lancome L'Absolu Rouge Cream nudi Müller poslovnica u Westgateu.

Katkada je samo parfem dovoljan da promijeni raspoloženje, utječe na samouvjerenost, a odraz je i stanja duha i tijela. Uz miris vežemo emocije, sjećanja, ljude i događaje. U Bipi, dm-u i Mülleru pronađite miris koji će dragu osobu iznova podsjećati na vaše zajedničke trenutke.

Za sve ljubitelje adrenalina i zabave, vaučeri za iskustva poput kartinga ili bowlinga također su sjajni pokloni koji će ostaviti nezaboravan dojam.

Uz ove ideje i dobre popuste u Westgateu koji traju čak dva dana, odabir poklona bit će još lakši. Sve popuste pronađite na www.westgate.hr

Komentari