za osvježenje

U Maraschinu Craft baru probajte ukusnu specijaliziranu craft kavu

Objavljeno: 24.06.2019. 10:52

Zadnja izmjena: 24.06.2019. 10:57

Lijepo vrijeme uvijek treba iskoristiti, a nema ljepšeg nego sjesti na terasu, uživati u dobrom društvu i ispijanju najdražeg pića dok vam se djeca veselo igraju na igralištu. Zato dođite na prekrasnu terasu Maraschino Craft bara koji vam nudi sve to!

Uz to, jedini su kafić u gradu koji u svojoj ponudi ima specijaliziranu craft kavu, a priprema kave na ovakav delikatan i pažljiv način skoro pa je umjetnost. To je proces koji počinje čak od berbe. Na svako se zrno pozorno pazi i brine da se divlje arome friške kave obuzdaju na najbolji način i tek u tom obliku pruže svojim gostima. Upravo su gosti ono o čemu najviše brinu.

Za vrijeme visokih ljetnih temperatura, za sve kavopije postoje dvije verzije pripreme
osvježavajućih alternativa kavama – Ice Brew i Cold Brew. Ice Brew kod nas je poznatiji pod nazivom ledena kava, koja se priprema na identičan način kao i obična kava ali se stavlja u čašu punu leda i hladnog mlijeka, dok je Cold Brew nešto potpuno drugačije.

Hladna priprema kave ili Cold Brew je posebna priprema kave kojom se dobiva kava manje gorčine i kiseline te se time smanjuje i potreba za zaslađivanjem, a čar je u jedinstvenoj metodi pripreme kave dugom, hladnom ekstrakcijom.

Komentari