sponzorirano

Povodom blagdana u Restoranu Raj vas očekuju gastronomske delicije, probrani napitci i savršen doček Nove godine!

Objavljeno: 20.12.2016. 08:35

Povodom nadolazećih blagdana varaždinski Restoran Raj je za vas pripremio pregršt uzbudljivih događaja, uživanje u veseloj svirci uz brojne gastro delicije i vrhunske napitke, a krucijalni dio, program za doček Nove godine je savršen način da otpratite ovu godinu i s radošću zakoračite u sljedeću.

U restoranu Raj recept za savršeni provod uključuje zabavu uz svirku, bogatu gastronomsku ponudu i još bogatiju ponudu pića koja podrazumijeva više od 30 vrsta piva te domaćih rakija i likera.

Ponuda za Štefice i Štefeke

Budući da nam u susret dolaze i blagdani, u restoranu Raj su za vas povodom Štefanja pripremili idealan sadržaj da u savršenoj blagdanskoj atmosferi provedete ugodno vrijeme s prijateljima.

Povodom Štefanja zabavljat će vas tamburaški sastav Taliri koji će dizati atmosferu od 13,00 sati pa do večernjih sati. Osim toga, povodom proslave Štefanja (26. prosinca) u Raju su pripremili posebnu ponudu, prigodnoga naziva 'Ponuda za Štefice i Štefeke'.

Riječ je o posebnom rajskom meniju koji uključuje Aperitiv - voćne rakije, Štefičinu finu juhu s zelenim štruklima i povrćem, rajsku platu, složenu salatu z bučinim uljem, Štefekove štrukle s jabukami i sirom, a ovaj užitak za nepce će popratiti 0,25l vina i 0,25l mineralne vode. Cijena ovog gastronomskog užitka je tek 120kn po osobi.

Doček Nove godine

Nakon Štefanja, dolazi nam krucijalni događaj, jer dobro znamo kako je svaki početak važan, pa je tako važno i kako ulazite u novu godinu. Kad bi postojao recept za idealan doček Nove godine on bi otprilike glasio ovako: dobro društvo, vesela atmosfera, bogata ponuda hrane, pića i kolača, te naravno dobra muzika za feštu! 

Sve to, pa i više možete pronaći u restoranu Raj, koji vam priprema nezaboravan doček nove 2017. godine! Prostor će vas oduševiti toplinom i ugodnom atmosferom idealnom za druženje s prijateljima. Na plesanje će vas natjerati tamburaši iz TS Berili, a naši kuhari će se pobrinuti da stol uvijek bude pun prvoklasnih gastronomskih delicija. 

Zabava počinje u 21:00 sati kada će na scenu stupiti tamburaši i kada će biti poslužena novogodišnja večera, a potrajat će do dugo u noć. Bit će to još jedan nezaboravan doček Nove godine! Provedite ga u restoranu Raj!

Dobrodošli!

Komentari