zabilježite svoje uspomene

U suradnji s Copy Smartom poklanjamo vam vrhunski višefunkcionalni printer

Objavljeno: 23.10.2019. 10:01

Zadnja izmjena: 23.10.2019. 11:38

Portal eVaraždin vam u suradnji s tvrtkom Copy Smrt u nagradnom natječaju poklanja printer Epson EcoTank L382 - printer na kojem između ostalog možete zabilježiti svoje najdraže uspomene.

Bilo da ispisujete crno-bijelo ili u boji, pisač L382 nudi iznimno niski trošak po stranici, a uključuje i tintu u trajanju od dvije godine. Višefunkcijski pisač s ugrađenim spremnicima za tintu za ekonomičan je i pouzdan za ispis u boji, kopiranje i skeniranje. Opremljen je s dovoljno tinte za ispis nevjerojatnih 13.000 stranica crno-bijelo i 6500 stranica u boji², bez potrebe za mijenjanjem spremnika s tintom. Uz pisač standardno dobivate i jedan komplet tinti te dvije dodatne bočice s crnom tintom. Uz pisač L382 odmah ste spremni za rad. Ovaj pisač omogućuje vam veću produktivnost od samog početka uz brzo postavljanje bez gnjavaže. Uz brzinu ispisa od 10 str./min. nećete morati ni čekati na dokumente.

Sve što morate je:

1. Pretplatiti se na eVaraždin kanal na Youtubeu jednostavnim klikom ovdje:

2. Lajkati Facebook stranicu Copy Smart https://www.facebook.com/copysmartshop/

2. Podijeliti ovu objavu kao status na vlastitom Facebook profilu.

3. U komentar staviti fotografiju koju bi isprintali na novom printeru. 

***Fotografija s najviše lajkova osvaja printer, a nagradna igra traje do petka u 19 h***

Osnovna djelatnost tvrtke Copy Smart je uvoz i distribucija zamjenskih tinti i tonera marke SCI, te prodaja potrošnog uredskog materijala, školskog pribora i informatičke opreme. Pronaći ih možete na adresi Trg Kralja Tomislava 6, kontaktirati ih na telefon +385 42 561 352 ili na mail [email protected].

Komentari