Sponzorirani članak

Pečenjarnica Ris u Vidovec dovodi Učiteljice & Tarapana Band, Duška Kuliša i Gazde

Objavljeno: 07.06.2016. 14:24

Zadnja izmjena: 07.06.2016. 16:01

Pečenjarnica Ris organizira višednevnu feštu povofom Vidova na već poznatoj lokaciji iza stare škole u Vidovcu. Petak, 10. lipnja početak je višednevne proslave, koju će otvoriti Učiteljice & Tarapana Band.

Subota je također rezervirana za izvrstan koncert, a zabavljat će vas Duško Kuliš. Uživat ćete i u egzotičnom plesu trbušnih plesačica. Za one izdržljive, fešta se nastavlja i u nedjelju, uz cjelodnevni zabavni program. Tako ćete plesati na taktove Faringaša, a od 16 sati zabavljat će vas Gazde čiji koncert možete gledati i slušati za 20 kuna.

Ako želite biti dio ovog velikog događaja, nabavite ulaznice koje u pretprodaji za petak koštaju 25 kuna, a na dan koncerta 30 kuna te za subotu 35 kuna, odnosno 40 kuna. Ulaznice u pretprodaji pronađite u caffe baru Miro u Vidovcu,  pečenjarnici Ris u Nedeljancu, Le Tresor caffeu, Hrašćica i kavani Ivana u Ivancu.

U pečenjarnici Ris inače možete uživati, ne samo u klasičnim ćevapima, šiš-ćevapima ili pljeskavicama, već i u svemu tome punjenom sirom, a tu su i rolani ražnjići, vješalica, kobasice, pečenice i svi ostali slični specijaliteti. 
U ugodnom ambijentu pečenjarnice, možete probati i ostala jela na meniju, a svaki dan u ponudi su i gableci. Sve to po vrlo privlačnim cijenama, a uz vrhunsku kvalitetu u što se možete uvjeriti posjetom pečenjarnice RIS u Nedeljancu, na glavnoj cesti Varaždin-Ivanec.

 

Komentari