Sponzorirani članak

Ulaznica za film 'Batman vs. Superman: Zora pravednika 3D' ide u ruke...

Objavljeno: 24.03.2016. 12:06

Zadnja izmjena: 30.03.2016. 14:02

Foto: Cinestar

Dijelili smo jedan put po dvije ulaznice za odličan film 'Batman vs. Superman: Zora pravednika 3D'.

Dvije ulaznice za Batman vs. Superman: Zora pravednika 3D osvojila je Anja Ježovita.

Ulaznice se mogu iskoristiti od 24.3. do 30.3.2016. u Cinestaru Varaždin (Lumini Centar).

Što se tiče filma redatelj Zack Snyder (Man of Steel) predstavlja nam Batman v Superman: Zora pravednika, s oskarovcem Benom Affleckom (Argo) u ulozi Batmana/Brucea Waynea i Henryjem Cavillom (Man of Steel, The Man from U.N.C.L.E.) u ulozi Supermana/Clarka Kenta, prvi film u kojem gledamo obojicu slavnih superjunaka.

Bojeći se postupaka superjunaka s božanskim moćima čije je djelovanje van svake kontrole, moćni osvetnik iz Gotham Cityja kreće u borbu s najcjenjenijim spasiteljem modernog doba, dok se svijet pita kakav mu junak zapravo treba. Sada kad su Batman i Superman u sukobu, ubrzo raste nova prijetnja, a čovječanstvu prijeti veća opasnost od bilo koje s kojom je dosad bilo suočeno.

Redatelj je Zack Snyder, a u filmu glume za nagradu Akademije nominirana Amy Adams (American Hustle, Man of Steel) kao Lois Lane, Jesse Eisenberg (The Social Network) u ulozi Lexa Luthora, Diane Lane (Unfaithful, Man of Steel) u ulozi Marthe Kent i Laurence Fishburne (What’s Love Got to Do with It, Man of Steel) kao Perry White. Tu su i oskarovac Jeremy Irons (Reversal of Fortune) kao Alfred i Holly Hunter (The Piano) kao Senatorica Finch te Gal Gadot (Fast and Furious) kao Wonder Woman/Diana Prince.

Komentari