osvojite masažu

Upoznajte se s uslugama Pro Active Medi Centra, novootvorenog odjela TTS Sport centra Varaždin

Objavljeno: 24.04.2019. 12:44

Zadnja izmjena: 24.04.2019. 12:47

PRO ACTIVE MEDI CENTAR je novo otvoreni specijalizirani odjel TTS Sport centra Varaždin koji nudi najmodernije usluge terapija i rehabilitacija mišićno koštanog sustava. Kombinacija je modernog dijagnostičkog i rehabilitacijskog centra i kao takav je jedinstven u sjeverozapadnoj Hrvatskoj.

Zašto PRO ACTIVE Medi Centar

  • U pitanju je VAŠE ZDRAVLJE
  • Stručnjaci s dugogodišnjim iskustvom u području rehabilitacija i dijagnostike mišićno-koštanog sustava
  • Pristup potpuno individualiziran za svakog klijenta
  • Česte stručne edukacije tima u zemlji i inozemstvu
  • Centar opremljen vrhunskim uređajima posljednje generacije i posebnim prostorom za terapije
  • Spajanje usluga dijagnostike, rehabilitacije, treninga te prehrane i oporavka na jednom mjestu
  • Znatno ubrzan oporavak mišićno-koštanog sustava i kvalitetna dijagnostika
  • Suradnja s vodećim hrvatskim ortopedima, neurokirurzima, radiolozima i fizioterapeutima

Uz osnovne usluge za ubrzanu i kvalitetnu rehabilitaciju ili dijagnostiku nude i dodatne usluge nutricionističkog savjetovanja, više vrsta masaža, kineziterapiju, kao i individualizirane funkcionalne fitness treninge prilagođene vašem trenutnom stanju.

Proširili su ponudu na nekoliko novih, izuzetno učinkovitih dijagnostičkih i terapijskih tretmana za mišićno koštani sustav. Tako se u Pro Active Medi centru mogu obaviti najpreciznija dijagnostika ili terapija mišićno koštanog sustava na najučinkovitiji izokinetički uređaj na svijetu HUMAC NORM – CYBEX. Uveli su u svoju ponudu i najcjelovitiju trodimenzionalnu metodu liječenja skolioza, SCHROTH metodu.

Posebnost centra je da nakon uspješno obavljenih rehabilitacija možete nastaviti trenirati u modernom fitnessu pod nadzorom kineziterapeuta do postizanja punog kapaciteta mišićno-koštanog sustava bez straha od obnavljanja ozljeda. Tako, bez obzira na dob, spol i razinu tjelesne forme, PRO ACTIVE MEDI CENTAR je pravo mjesto za vas.

S obzirom da mnogo ljudi vode sjedilački način života, često možete čuti kako se žale na bolove u leđima, što zbog stresa, što zbog pozicije u kojoj provedu večinu vremena. Zbog toga smo, u suradnji s Pro Active Medi Centrom odlučili nagraditi jednog sretnika s 30 minutnom besplatnom masažom.

Za sve dodatne informacije posjetite njihovu službenu web stranicu, javite im se preko Facebooka ili telefonski

Komentari