butique optika erjavec

Inteligentne naočalne leće u ponudi Optike Erjavec

Objavljeno: 03.12.2019. 07:09

Zadnja izmjena: 03.12.2019. 07:09

Transitions inteligentne naočalne leće prve su i tehnološki najsuvremenije  fotoosjetljive leće na svijetu. Pružaju nosiocu savršen pogled bez obzira na vremenske uvjete. Uvijek prilagode točnu količinu svjetla  koju propuštaju do oka.                                                   

Transitions naočalne leće se brzo prilagođavaju i aktiviraju pod utjecajem temperaturnih i svjetlosnih uvjeta. One blokiraju UV zrake i štite oko od štetnog plavog svjetla s digitalnih uređaja, ali i iz vanjskog okruženja. Štite oko od bliještanja i štetnog djelovanja svjetla, istovremeno zadržavajući optimalan balans između jasnoće vida i količine zatamnjenja.

Transitions naočalne leće su dostupne u svim dioptrijama, kao jednojakosne, Varilux ili dječje te je u ponudi je 7 boja:

  • klasična smeđa, siva i grafitno-zelena
  • moderna safir, amber, ametist i emerald                                                                                                                             

Nositi Transitions fotoosjetljive leće znači razmišljati izvan okvira. Vrlo su praktične jer uz njih ne morate nositi i sunčane dioptrijske naočale. One su 2u1 - sunčane i prozirne u jednom.

Uživajte u svakom trenutku  uz svjetlo - jer svjetlo je život.  Iako svjetlo može biti šteto, mi smo ga preokrenuli u „korisno“. Uz Transitions naočale svjetlo je pod kontrolom.   Živimo u dobrom svjetlu, od jutra do večeri, uz Transitions inteligentne naočale koje rade za vas!

Komentari