premijerno u varaždinu

Uronite u atmosferu božićne čarolije uz baletnu predstavu Orašar!

Objavljeno: 17.11.2021. 17:12

Zadnja izmjena: 17.11.2021. 17:15

Balet Orašar već je dugi niz godina jedan od klasičnih i najljepših načina za otkrivanje prave čarolije adventskog perioda i Božića.

Predstavlja svečanu poslasticu za cijelu obitelj, a u Varaždin dolazi premijerno te ovim posjetom otvara ovogodišnju turneju renomirane baletne trupe Ukrainian Classical Ballet, koja će se u petak 10. prosinca predstaviti publici u Areni Varaždin.

Riječ je o božićnoj bajci koja je ispričana tradicionalnom baletnom koreografijom jednog od najpoznatijih koreografa, baletnog majstora i laureata mnogobrojnih nagrada i međunarodnih priznanja – Valerija Petroviča Kovtuna. Tradicionalna koreografija i prekrasna produkcija obogaćena modernim tehničkim rješenjima zadržava duh ovog baletnog klasika. Unikatna scenografska rješenja, impozantna dekoracija i kostimi te suvremene video projekcije ravnodušnim neće ostaviti ni najzahtjevniju baletnu publiku.

Ukrainian Classical Ballet daje moderan izgled i jedan novi pogled na ovu najpoznatiju blagdansku bajku. Uronite u čarobno adventsko vrijeme, atmosferu Božića i božićne čarolije te svoje ulaznice nabavite u sustavu i prodajnim mjestima Eventima ili na benzinskim postajama Petrol, Tisak Media centrima, Mjenjačnicama Exclusive Change ili Caffe baru Time Out u sklopu Arene Varaždin!

Komentari