Westgate Shopping City

UŽIVO Modni događaj sezone: pogledajte što se nosi ovog proljeća

Objavljeno: 10.03.2021. 10:56

Zadnja izmjena: 10.03.2021. 10:56

U četvrtak od 11 sati možete uživo pratiti modnu reviju s proljetnim novitetima. Revija će se prenositi na Youtube kanalu Westgate Shopping Cityja i na www.westgate.hr .

Nakon duge zime stiglo je i lijepo vrijeme a s njim i nova proljetna kolekcija. Ovo prijelazno razdoblje iznimno je zanimljivo radi velikih mogućnosti kombiniranja stilova, uzoraka i materijala. Novi proljetni trendovi uvelike se oslanjaju na trendove koji su se počeli pojavljivati još u prošloj sezoni a donose vesele i žarke boje, oversize krojeve, volane i cvjetne motive, koji dodatno uljepšavaju lepršave modele. Naći će se tu i neizostavni sportski komadi za žene, djecu i muškarce – kako doznajemo od stilista iz Westgatea.

S obzirom na novo normalno revija će se emitirati uživo na Youtube kanalu i društvenim mrežama Westgate Shopping Cityja.

Iako ne možete biti s nama i uživati u prekrasnoj atmosferi sale The Loft, rezervirajte četvrtak u 11h, opustite i ugodno smjestite u svoje naslonjače i uživajte u reviji, poručio je Marko Župa, voditelj komunikacija.

Iznimno se veselimo četvrtku i Westgate modnoj reviji jer poznati svjetski brendovi Comma, Terranova, C&A, Calliope, Mango, Deichmann, Mass i mnogi, mnogi drugi donose najbolje modne trendove i kombinacije koje nas uvode u proljeće i toplije dane.

Komentari