LOKALNI IZBORI 2017.

Valerija Paljak prezentirala izborni program Reformista Sračinec i najavila pobjedu

Objavljeno: 11.05.2017. 12:43

Zadnja izmjena: 11.05.2017. 12:48

Sinoć je u veseloj i ljubičasto-ambijentalnoj atmosferi prepune velike dvorane Doma kulture u Sračincu, održan veliki predizborni skup Narodne stranke-Reformisti Sračinec pod nazivom „Vrijeme je za promjenu“, uz prezentiranje izbornoga programa te predstavljanje kandidata za općinsko i vijeća mjesnih odbora na predstojećim izborima.

Valerija Paljak, kandidatkinja za načelnicu Općine Sračinec, prezentirani program podijelila je na tri osnovna dijela:

  • na ono što u općini imamo danas 
  • što ćemo napraviti sutra, te
  • konkretno i detaljno iznijela deset velikih projekatao brazlažući i način njihove provedbe;

Program obuhvaća od oživljavanja postojeće i izgradnje nove industrijsko-poslovne zone, izgradnje nove trodijelne sportske dvorane, aplikacije na EU fondove projekata poput Parkova „Velika Graba“, „Črlenka“ i „Borovje“, izgradnje Pastoralnog centra, otvaranja dnevnog boravka za umirovljenike u sustavu županijskih gerontoloških centara, potpune rekonstrukcije i obnove Područne škole u Svibovcu Podravskom do zajedničkog suporta zainteresiranih općina županiji i Vladi za izgradnju zaobilaznice Sračinec-Petrijanec-Cestica Ormož.

 

Često prekidana gromoglasnim pljeskom, Valerija Paljak najavila je izbornu pobjedu i kao buduća načelnica, završnim slajdom otkrila ključni slogan svoje kampanje:NOVI LJUDI -NOVA RJEŠENJA.

Prije izlaska na pozornicu svih kandidata na listama za općinsko i vijeća mjesnih odbora, nazočnima se obratio i kandidat za zamjenika načelnice, Mihael Liber.

Govorili su i gosti, čelnici i kandidati drugih stranaka u Sračincu: Branko Leskovar (SDP), nezavisni kandidat na HDZ-ovoj listi, Branko Plantak, i predsjednik sračinskog HSLS-a, Stanko Friščić. Nazočni su bili i predstavnici aktualne vlasti u Sračincu na čelu sa načelnikom Novoselcem.

Nadahnutim i opsežnim govorom, službeni dio zaključio je predsjednik Reformista i kandidat za župana Varaždinske županije, gospodin Radimir Čačić, a velikim pljeskom pozdravljena je i potpredsjednica stranke te kandidatkinja za gradonačelnicu Varaždina, gospođa Natalija Martinčević.

Uz jelo i piće, do kasno u noć, brojne je posjetitelje uveseljavao domaći tamburaški sastav, Prvi srakarski tamburaši

 

Komentari