SPONZORIRANO

VIDEO: SEVDAH U NAŠEM KRAJU Amira Medunjanin, pjevačica nevjerojatnog glasa dolazi u Čakovec

Objavljeno: 05.04.2017. 18:33

Zadnja izmjena: 05.04.2017. 18:34

Foto: PR

Sarajevska umjetnica nevjerojatnog glasa, Amira Medunjanin 21. travnja nastupa u čakovečkom Centru za kulturu, a ukoliko propustite taj koncert, već sljedeći dan će nastupiti u Ivanić – Gradu u Pučkom otvorenom učilištu.

Izvedbe Amire Medunjanin rijetko koga ostavljaju ravnodušnima. Iako primarno izvodi sevdah, a to radi tako vješto da osjetite emociju u svakoj strofi, nije joj strana ni izvedba pjesama drugih autora. Pritom mislimo na fantastičnu obradu one Štulićeve 'Ako znaš bilo što'.

Uz nevjerojatan talent, Amira odiše tom jednom pozitivnošću i jednostavnošću, a s istim žarom nastupa na velikim svjetskim scenama ali i onim manjim.

Ovaj put će uz pratnju vrhunskih instrumentalista nastupiti na na intimnijim koncertima u Čakovcu i Ivanić- Gradu, a pritom i predstaviti novi studijski album pod nazivom 'Damar' u izdanju Aquarius Recordsa.

Album 'Damar' najavljen je pjesmama 'Pjevat ćemo što nam srce zna' i 'Damar'. U prijevodu, 'Damar' znači :životna snaga, strast za životom,  ukratko, damar je ono što čini razliku između 'biti živ' i 'živjeti'. 

Ulaznice:

Čakovec, Centar za kulturu – petak 21.4.  u 20 sati
80,00 kuna / na dan koncerta 100,00 kuna (u prodaji na blagajni Centra za kulturu Čakovec, Trg Republike 3, Čakovec)
-------------------

Ivanić-Grad, Pučko otvoreno učilište – subota 22.4. u 20 sati

80,00 / 100 kuna

 

Komentari