#WestgateLove

Video - Što je za vas ljubav?

Objavljeno: 09.02.2021. 19:00

Zadnja izmjena: 10.02.2021. 13:37

Što je ljubav? U potrazi za odgovorom na to vječno pitanje, pronašli smo pet parova – različitih po godinama, različitih po „stažu veze“, po načinu upoznavanja.. ma, različitih po svemu.

Što je za vas ljubav?

Roman je otkrio da je za njega ljubav kad sve funkcionira, kad je sve baš kako bi trebalo biti, dok je za Luciju odraz ljubavi kad sprema ručak i čeka Romana da dođe s posla.

Za Darija je njegova ljubav s Emom konstantna i nije se mijenjala kroz ovih 6 godina i to mu je baš fora…

Glazbenica Josipa poručuje da je uvijek željela ono što je pronašla u Mateju -  njegovo razumijevanje i veliku podršku jer je to sve što čini jednu ljubav.

Ostale zanimljive odgovore ali i mnogo zabavnih detalja koji krase ove ljubavne priče svakako pogledajte u ovom videu.

Inače, ovaj zanimljivi projekt uradak je marketinške agencije F.O. Centering i trgovačkog centra Westgate. Kako kažu za naš portal, cilj projekta je širiti i promovirati ljubav jer ljubav je glavni pokretač svega oko nas.

„Nadamo se da će ove iskrene, zabavne i romantične priče potaknuti i druge parove da se prisjete kako su se upoznali i zašto se iz dana u dan vole sve više.

Zato pozivamo sve zaljubljene - ispričajte nam vašu priču:  komentirajte, shareajte, pišite na [email protected] - ma, bilo što - samo podržite ljubav i u objavama koristite hešteg #WestgateLove da možemo vidjeti i vašu priču.

A na Valentinovo ćemo neke od priča i objaviti.” – poručili su.

#WestgateLove❤️

Komentari