kupite ulaznice na vrijeme

Vlatko Štampar sa ''Boljom polovicom'' dolazi u Maraschino Craft bar

Objavljeno: 20.02.2020. 10:23

Zadnja izmjena: 20.02.2020. 10:23

Stand up bar Maraschino Craft bar započinje novu sezonu s trenutno najtraženijim stand up majstorom, Vlatkom Štamparom i njegovom najnovijim materijalom BOLJA POLOVICA. Ako je još niste uspjeli vidjeti ili želite utvrditi gradivo dobro došli u Maraschino Craft bar!

Tematika Bolje Polovice je veoma interesantna i srodna svima nama, a postavljaju se duboka pitanja između dobra i zla, materijalnog i duhovnog, a Vlatko objašnjava i kako izgleda kada smo sami i kakvi smo pred drugima.

Show o lažnim insta-fasadama, iskrivljenim vrijednostima, tajnama, iskrenosti, sramu, ljubomori i zašto je toliko prokleto teško ne buljiti u nudista?

Za one koji ga nisu “probali”, Vlatko će ostati nikad pronađeno utjelovljenje svih onih suludih misli koje svatko od nas pomišlja u onom dijelu uma koji s razlogom ignoriramo.

Za one koji su ga doživjeli, Vlatko je bio i ostaje ventil, pipa, sasvim suludih asocijacija koje u kombinaciji s njegovom nezamjenjivom manirom neizbježno mame smijeh i čine ga jednim od ponajboljih komičara “na ovim prostorima”. Osim u Mađarskoj.

Ulaznice možete kupiti na recepciji Tts Sport Centar Varaždin po cijeni od 40 kuna!

Komentari