optika erjavec

Vrhunske naočale za vrhunske sportske rezultate

I u sljedeća četiri tjedna tijekom mjeseca koloovoza, OPTIKA ERJAVEC će vam pokušati prezentirati sve vrste Oakley leća kako bih vam olakšali izbor vaših novih naočala...
Objavljeno: 11.08.2021. 11:02

Zadnja izmjena: 11.08.2021. 11:02

Oakley je jedan od vodećih svjetskih brendova naočala koji je zbog svoje slobodne forme okvira, ultra lakih materijala te savršene leće optimiziran za gotovo sve sportove.

Prepoznaju ga i odabiru kako rekreativci tako i vrhunski sportaši diljem svijeta. Brend je poznat po svojim inovativnim tehnologijama POLIKARBONATNIH leća koje mogu biti u različitim izvedenicama FOTOKROMATSKE, POLARIZIRANE ili PRIZM.

  • POLIKARBONATNA leća- neslomljiva, savitljiva, laka
  • FOTOKROMATSKA leća- mijenja postotak zatamnjenja ovisno o vanjskim utjecajima
  • POLARIZIRANA leća- odbija svu neželjenu refleksiju
  • PRIZM leća- pojačava kontrast i ističe detalje ovisno o sportu za koji se koristi

Oakley stavlja na tržište okvire različitih materijala s time da je naglasak na lakim injektiranim plastikama te tankim metalima koji savršeno sjede na svakom licu. Posebna inovacija ovog brenda je ZERO koji predstavlja fleksibilne naočale bez okvira kako bi se olakšalo sportašima da opušteno postižu svoje zadane ciljeve.

I u sljedeća četiri tjedna tijekom mjeseca koloovoza, OPTIKA ERJAVEC će vam pokušati prezentirati sve vrste Oakley leća kako bih vam olakšali izbor vaših novih naočala.

U tom periodu vas nagrađujemo s -40% na sve modele branda OAKLEY

Komentari