NE PROPUSTITE

Vrijeme je za proljetni makeover doma

Objavljeno: 19.04.2023. 10:15

Zadnja izmjena: 19.04.2023. 10:31

S novim godišnjim dobom pred nama, idealno je vrijeme da svom domu pokažete malo ljubavi. Ako želite unijeti promjene u svoj prostor, ali imate ograničen budget i još manje vremena, na pravom ste mjestu. Obišli smo Westgate i pronašli nekoliko ideja za brzi makeover doma, a uz to donosimo i super popuste.

Krenite s nečim jednostavnim poput ukrašavanja zida ili pak novih jastučića koji će u trenu transformirati prostor. Najbolji dio? Svaku od ovih ideja možete uklopiti u svoj dom samo u jednom danu, a dom će izgledati kao da ste uložili mnogo truda i vremena.

Ogledala

Postavite veliko ogledalo na jedan od praznih zidova - bilo da se nalazi u vašem hodniku, dnevnoj ili spavaćoj sobi. Ne samo da će izgledati dobro, već će učiniti prostor većim i svjetlijim.

Dotjerajte ulazni prostor

Ako nemate veliko predsoblje - ili imate, ali mu je potrebna transformacija - postavite mali konzolni stol. Za formalnu, ali modernu estetiku, odlučite se za tradicionalni izgled stola uz dekoracije i cvijeće. Ovaj spoj modernog i tradicionalnog uklopit će se baš u svaki prostor.

Jastučići

Ukrasni jastuci u novoj boji ili teksturi najlakši su način da osvježite spavaću sobu ili dnevni boravak.  Dodavanjem nove boje, materijala ili oblika u trenutku ćete osvježiti prostor s minimalnim budgetom.

Tepih

Boho? Moderan? Tradicionalan? Tepih koji odaberete u trenu će transformirati cijelu estetiku prostora. Tepih, osim što donosi dodatan osjećaj topline, savršen je dodatak koji treba uzeti u obzir kada potpuna renovacija nije na vašem popisu obveza.

Najveći cluster trgovina za uređenje doma, Westgate Home, ovog vikenda ima fantastične popuste koji idu sve do 80 posto. A kako bi potraga za novim namještajem i dekoracijama bila što lakša, donosimo i nekoliko popusta:

BIMA

-20% do -50% na odabrane artikle igračaka, posuđa, poklona i dekoracija

GALA DECOR

30-50% na cjelokupan asortiman

HALFPRICE

Do -80% na cjelokupan asortiman

INTERIJERI ZADRO

20% popusta na ormare po mjeri s kliznim vratima

NAMJEŠTAJ INTERMOD

20% na svu naručenu robu

Eksponati do 50% popusta

 

Sve Home Shopping Weekend popuste pronađite na www.westgate.hr

 

Komentari