sponzorirani članak

Vrtni centar Parkova - Ponudom zadovoljni i najzahtjevniji kupci

Objavljeno: 25.10.2016. 17:00

Zadnja izmjena: 25.10.2016. 19:28

Ako želite kvaliteno kvalitetno bilje za uređenje svoje zelene oaze, uz stručne savjete inženjera i sve ostalo potrebno za sadnju, a sve to po najpovoljnijim cijenama, posjetite Vrtni centar Parkova, koji se nalazi u Ulici G. Krkleca 1 u Varaždinu.

Kako bi najbolje istaknuli svoju viziju te prikazali svoju ponudu u najboljem izdanju, Parkovi su ove godine preuredili prostore svojeg vrtnog centra  - proširili su se, preuredili, nadopunili asortiman, a novo je i to da sad u ponudi imaju asortiman robe za ekoproizvođače te veću ponudu mediteranskog aromatičnog bilja.

U ponudi vrtnog centra Parkova je više materijala vezanih za prihranu specifičnih vrsta kao što su citrusi, crnogorica ili slično bilje a ponuda se kontinuirano nadopunjuje. Sve potrebno za uređenje vaše zelene oaze nalazi se na jednom mjestu - od škara, motike, supstrata, tegli, prihrane gnojivom i ostalih priručnih alata koji pripomažu u uređenju okoline i vrta i ostalih vrtlarskih poslova.

Kako bi se lakše odlučili za nešto iz širokog asortimana raznovrsnih sadnica listopadnog drveća i grmlja, crnogoričnog bilja za žive ograde, multiflora, sezonskog bilja, sobnog bilja, trajnica te ostalog popratnog asortimana, na raspolaganju Vam stoji stručno osoblje.

- Zastupljeni smo u svim segmentima. Pratimo trendove pa tako, uz bilje uobičajno za naše područje, nudimo biljne vrste koje nisu toliko zastupljene kod nas i koje ne možete pronaći u manjim vrtnim centrima niti trgovačkim centrima u okolici. Cjene su pristupačne i iz našeg vrtnog centra zadovoljni odlaze i oni slabijeg imovinskog statusa, kao i kupci koji imaju speficične zahtjeve u pogledu hortikulture – ističe voditelj proizvodnje Vrtnog centra, Mario Mavriček.

Osim bogate ponude,  Vrtni centar Varaždin ima i stručno osoblje sa dugogodišnjim iskustvom u hortikulturi, koje kupcima može pomoći u odabiru biljaka, udijeliti i besplatan savjet oko sadnje i održavanja bilja po odabiru, dok od inženjera kupci mogu zatražiti izradu i arhitektonskog rješenja u kojem projektanti mogu osmisliti okučnicu prema željama kupaca.

Većina biljaka je iz vlastite proizvodnje te za njih garantiraju da su prilagođene našem podneblju te da je rizik od smrzavanja odnosno neprilagodbe klimi manji.

Vrtni centar Parkova d.d. se nalazi na adresi Gustava Krkleca 1 u Varaždinu, a radi od ponedjeljka do petka od 7 do 18 sati dok subotom od 7 do 13 sati.

Komentari