Bliži nam se West Shopping Utorak! 11.2.2020. od 10 do 21 sat super popusti na velik broj modnih komade očekuju te samo u Westgate Shopping Cityju!

Pronađi i ti nešto za sebe u velikom izboru modnih komada, namještaja i kozmetike po odličnim popustima. Uživaj u novim kolekcijama samo za tebe i pokaži svoju modnu domišljatost i u ovoj sezoni. Najveći trgovački centar u Hrvatskoj, Westgate Shopping City, nudi pregršt modnih brendova gdje svatko može pronaći nešto po svojem ukusu: Reserved, Varteks, C&A, Europa92, Mango, Mohito, Terranova, Sportina, House, Cropp, Galileo, H&M i mnogi drugi.

Westgate na West Shopping Utorak najsretnije časti shoppingom!

Najsretnije častimo shoppingom, kao i inače, naša shopping patrola odabrat će najsretnije i počastiti ih super poklon karticama i najboljim shoppingom.

Zabava za sve !

Dok roditelji traže najbolje popuste, djeca uživaju u nezaboravnoj zabavi koju im pružaju najveća igraonica u Hrvatskoj Family park i prvo hrvatsko dječje kino uz projekciju filma - Dolittle. Westgate je omiljeni centar shoppinga i zabave za cijelu obitelj, tako i na West Shopping Utorak obitelji shoppingiraju, ali i uživaju u gastronomskoj ponudi i mnogo zabavnog sadržaja.

Ako ti je dosta tmurnih utoraka dođi na West Shopping Utorak 11.2.2020. od 10 do 21 sat i razveseli se super popustima u trgovinama poznatih svjetskih modnih brendova!

Pogledaj neke od popusta koji nas očekuju:

Varteks – finalni popusti do 70%

Möbel Land – 20-60 % popusta na kuhinje

Deal! – 20 % na cjelokupan asortiman

Tom Tailor – 50% na artikle iz zimske kolekcije

S'Oliver – 10% na novu kolekciju i do 60% na dio asortimana

Idexe – 20% na novu kolekciju u 15 % na već snižene artikle

United Colors of Benetton – do 70% popusta na zimski asortiman (ne vrijedi na kofere i gift programe)

Galileo – do 60% popusta i akcija 1+1 na dio asortimana

Mass – do 70% na odabrane artikle

Prima – 35% na Oviedo program i na novu kolekciju madraca; 25% na program Anton stolova

Komentari

10.02.2020. 10:18h Zadnja izmjena: 10.02.2020. 10:20