Westgate Shopping City svojim posjetiteljima opet donosi najbolje popuste u kojima će uživati svi uzrasti. Svakog mjeseca, drugi utorak u mjesecu od 10 do 21 sat na West Shopping Utorku možete obogatiti svoju garderobu uz mnogo super popusta poznatih brendova kao što su Mango, Benetton, s.Oliver, Europa 92, CCC, Varteks, Mass, Sportina, Ecco, najveći Baby Center, Magic Baby, Hervis, Vitapur i mnogi drugi

 

Westgate na West Shopping Utorku najsretnije časti shoppingom!

Dođite na West Shopping Utorak 10. rujna, uživajte u shoppingu i istražite popuste u omiljenom centru shoppinga i zabave za cijelu obitelj. Najsretnije posjetitelje će shopping patrola počastiti Westgate poklon karticama za ludi shopping nove jesenske kolekcije haljina, tunika, majica, hlača i cipela uz koje se lakše podnose sve jesenski dani. Vani je sve hladnije, a Vi se zaputite u Westgate gdje će Vas ugrijati odlični popusti na West Shopping Utorku!

Velika sniženja na odjeću, obuću, kozmetiku, dječji asortiman, sportsku opremu ili asortiman za kućanstvo učinit će prelazak na hladnije dane veselijim i ugodnijim. A dok se umorite od shoppingiranja, dođite u najveći Rock'n'Bowl bowling centar ili Muzej automonila Ferdinand Budicki.

 

Dok vi šopingirate, djeca uživaju!

Dok roditelji love najbolje popuste, djeca uživaju u nezaboravnoj zabavi koju im pruža najveća preuređena igraonica u Hrvatskoj Family Park, uz pregršt veselog sadržaja i šarenih likova. Zaboravite sve dosadne utorke. Uživajte u najboljem shoppingu i dođite na West Shopping Utorak 10. rujna!

Komentari

08.09.2019. 16:40h Zadnja izmjena: 08.09.2019. 16:40