od 21. do 23. kolovoza

WESTGATE SHOPPING CITY Odlični popusti za uređenje doma

Objavljeno: 19.08.2020. 12:47

Zadnja izmjena: 19.08.2020. 12:50

Povratak s godišnjeg odmora nam se čini kao savršeno vrijeme za preuređenje doma ili osvježenje detaljima koji mogu učiniti veliku razliku, a ako si u potrazi za super popustima na namještaj i sitnice za dom Home Shopping Weekend će te oduševiti.

Home Shopping Weekend održat će se od 21. do 23. kolovoza, 10 do 21 sat, a najbolji namještaj, kreveti, komode, stolovi, tepisi i sve za uređenje doma očekuje te na više od 25.000 kvadrata u trgovinama za uređenje doma Westgate Shopping Cityja!

Home Shopping Weekend jedinstven je koncept Westgate Shopping Cityja. Home, interior cluster u sklopu trgovačkog centra Westgate Shopping City, u kojem su na jednom mjestu prisutne čak 23 trgovine za uređenje doma, a kao što su primjerice Era Concept Store, Möbel Land, Prima, Doğtaş Exclusive, Sancta Domenica MegaStore, Interijeri Zadro, Namještaj Intermod, Jysk i brojni drugi, donosi odlične popuste na namještaj i artikle za uređenje doma.

Dom za uživanje

Ponekad je doista teško pratiti trendove i znati što je trenutno ”in” jer se trendovi za uređenje interijera mijenjaju iz godine u godinu. Ali, nemoj očajavati, uvijek postoji nekoliko malih (i značajnih) trikova koji će vam olakšati posao na putu do doma iz snova. Istražujući ponudu Westgate Shopping Cityja ugodno smo se iznenadili vrhunskom i ekskluzivnom ponudom namještaja i dekora za dom koju nudi Westgate Home, interior cluster u sklopu centra. Bilo da tražiš veće komade namještaja ili ti trebaju samo ukrasi i detalji da bi izgled doma bio potpun, Westgate nudi sve.

Naše prijedloge gdje pronaći super komade donosimo u nastavku.

  • U Möbel Landu nam je zapela za oko vrhunska garnitura ROLF BENZ čiji bezvremenski dizajn nas je ostavio bez daha. Möbel Land ponuda ekskluzivnog namještaja je impresivna pa osim Rolf Benza tu je i ponuda brendova kao što su: Richmond, kuhinje Ewe i Schuller, Loiudice'D, Himolla, i mnogi drugi.
  • Namještaj Intermod također ima veliku ponudu za opremanje doma kao što su : garniture, kreveti i dekoracije primjerenih cijena.
  • Prima - domaći proizvođač namještaja u Westgateu nudi svoj najbolji asortiman, a dodatno imaju u ponudi i nizozemski brend dekorativnih predmeta COCO MAISON.
  • Jysk, skandinavski proizvođač namještaja, dekoracija i predmeta za dom. Sve za dom iz Skandinavije u skladu sa skandinavskim stilom minimalističkog uređenja. Jysk u velikoj ponudi ima doista sve; od fotelja, uredskog namještaja do sezonskih dekoracija, jastuka i popluna.
  • Ponuda kuhinja također ne zaostaje. Odličnu ponudu za sve koji žele jedinstvenu i unikatnu po mjeri rađenu kuhinju pripremili su Interijeri Zadro. Sve želje s lakoćom će zaživjeti u stvarnosti, a kuhinja će postati omiljeno mjesto druženja za sve ukućane kao i goste.
  • Ulaskom u Doğtaş Exclusive, najpoznatiji turski brend namještaja za sobu i blagovaonicu, osjećali smo se kao na setu neke od poznatih sapunica. Namještaj izrađen od najkvalitetnijih materijala, zanimljivog dizajna i tekstura koji će očarati svakog posjetitelja doma ili ureda.

Uređaji i tehnika 

Tehnika koja prati trendove postala je “must have” za svaki moderan dom. Uređaje za ugodan i moderan dom kao i zabavu pronašli smo u Santa Domenica MegaStoreu u Westgateu. Osobito zanimljiv nam je bio Dyson ventilator, koji je ujedno i jedini ventilator s funkcijom grijanja i pročišćivanja zraka.

BOJE & UPEČATLJIVI DETALJI

Izražajni i profinjeni detalji oplemenit će svaki dom a upravo takve smo pronašli u Primi. Očarao nas je nizozemski brend dekoracija za dom – COCO maison. Kolekcija COCO maison ekskluzivno je dostupna u Primi a obuhvaća nekoliko segmenata za uređenje: dekoracije za dom, zidne dekoracije, ukrasne jastučiće, rasvjetu, tepihe i mali komadni namještaj.

Naoružani savjetima i idejama, 21., 22. i 23. kolovoza postanete dizajneri svog malog doma i ostvarite odlične popuste pri kupnji u Westgate Shopping Cityju.

Vidimo se ovaj vikend u Westgate Shopping Cityju a sve popuste koji te čekaju pronađi na www.westgate.hr

Komentari