izbori za europski parlament

Za snažan glas Sjevera i Hrvatske u Europskoj uniji! Reformisti – zaokružite br. 19!

Objavljeno: 23.05.2019. 15:39

Zadnja izmjena: 23.05.2019. 15:42

  • Iznimno je važno tko će nas i na koji način predstavljati u Europskoj uniji jer se danas preko 80% svih zakonskih okvira donosi u Europskom parlamentu . Po prvi puta će hrvatski europarlamentarci moći ravnopravno sudjelovati u kreiranju nove lisnice, novog proračunskog razdoblja i važno je da se izbore za nama važne segmente financiranja . Hrvatska će uskoro predsjedavati Europskom unijom i moramo se snažno postaviti jer smo u ovom trenutku drugi najlošiji u Europi, druga iza nas je samo Bugarska što znači da se mi ne približavamo već se i udaljavamo od Europske unije. Važno je da se tijekom našeg predsjedavanja otvore nama važne teme i  zato je važno u EU Parlamentu imati čovjeka koji se dokazano zna boriti za interese Sjevera.

  • Tijekom dvije godine mandata na čelu Varaždinske županije pokrenuto je 122 projekta u vrijednosti preko 740 milijuna kuna europskog novca što je jasan pokazatelj da kandidati liste Reformista za Europski parlament znaju kako se boriti za budućnost sjevera Hrvatske.

 

  • Lista broj 19 s nositeljem liste Radimirom Čačićem garantira da će potrebe sjevera Hrvatske uvijek stavljati na prvo mjesto jer su Reformisti jedina stranka koja zna kako se boriti i štiti  interese građana Sjevera.

  • Izađite na izbore 26.svibnja i glasajte za dokazane ljude i dokazanog lidera Sjevera!

Komentari