smešne toplice

Za vas imamo četiri ulaznice za predstavu ''Vla Vla Vlajland cabaret''

Objavljeno: 12.07.2021. 19:56

Zadnja izmjena: 12.07.2021. 20:03

„VLA-VLA-VLAJLAND CABARET“ nova je predstava kazališta Moruzgva koju možete pogledati na 2.SMEŠNIM TOPLICAMA 17.7.2021. s početkom u 20:30 sati.

VLA-VLA-VLAJLAND CABARET zapravo je nastavak hit koprodukcije kazališta Kerempuh i kazališta Moruzgva Cabaret Preko veze. U tom je prethodnom cabaretu posebnu simpatiju publike privukao lik Vlajne čistačice koja se na posebno smiješan način borila za svoju egzistenciju i u toj borbi doživjela razne spoznaje atipične za vlastitu stereotipnu poziciju. Naravno, sve u svrhu zabave i pouke publici.

Tu je našu, narodnu feministicu i zdravorazumsku heroinu u obruču patrijarhalnog i tranzicijskog društva sudbina odvela, kao i mnoge građane naše zemlje, u Njemačku. Ova epizoda njezinih pustolovina prati kulturološke nesporazume i melodramatske zavrzlame koje su je snašle u toj zemlji snova mnogih naših gastarbajtera. Kao i svaki cabaret i ovaj je dramaturški prošaran satiričnim pjesmicama, gangama.

Ono što je posebno zanimljivo jest činjenica da se fabularno predstava dotiče i korona virusa te fikcionalizacijom stvarnosti objašnjava kako se zapravo korona virus proširio svijetom i kakve veze s tim ima naša pitoreskna Vlajna - Ecija Ojdanić.

Mi za čitatelje eVaraždina imamo 2x2 ulaznice za predstavu, a sve što trebate je:

  • Pretplatiti se na eVaraždin kanal na Youtubeu jednostavnim klikom na gumb PRETPLATI ME:
  • Podijeliti ovu objavu kao status na vlastitom Facebook profilu 
  • Označiti prijatelja kojeg ćete povesti na predstavu

Ulaznice su već u prodaji u pizzeriji Bernarda u Varaždinskim Toplicama te online u sustavu Entrio.hr. Cijena ulaznice iznosi 70 kuna, dok je cijena online ulaznica 80 kuna. U cijenu ulaznice uključeno je i jedno piće po izboru

Komentari