2X2 ULAZNICE

Za Vas imamo po dvije ulaznice za predstave 'JA, TATA!' i 'JA, TRUDNICA' - evo kako do njih

Objavljeno: 13.08.2021. 08:07

Zadnja izmjena: 13.08.2021. 08:07

U sklopu Špancirfesta u dvorištu Vile Bedeković od 22. do 27. kolovoza 2021. moći ćete uživati u kazališnim komedijama u organizaciji Kerekesh Teatra. Sve predstave počinju u 20:30 sati.

22. kolovoza dolazi Teatroman s komedijom „JA, TATA!“ Ova predstava urnebesna je i dirljiva ispovijed čovjeka bačenog u avanturu donošenja novog života na svijet koju će vam ispričati Rakan Rushaidat. Kada ga jednog zimskog dana žena, mašući mu testom za trudnoću ispred nosa, upita: “Dragi, koje je boje trudnoća?”, njegov savršeno uređeni život okreće se naglavačke. Ako ne znate: “Što to danas znači biti tata?” i “Zašto uopće imamo djecu?”, ako niste sigurni “Kakav porod želite?” ili “Kako izgleda nijemi vrući seks nakon poroda?”, JA, TATA! dat će vam odgovore na sva ta i mnoga druga pitanja. Predstava je namijenjena svima koji tek planiraju postati roditelji, onima koji to ni pod koju cijenu ne žele biti, ali i onima koji roditelji već jesu.

25. kolovoza Kerekesh Teatar donosi svoju trudničku priču u predstavi „JA, TRUDNICA“. “I, kad će djeca?”, “Jeste trudni? Radite uopće na tome?”, “Gdje je zapelo?”. To su samo neka od pitanja koja se ne bi trebala pitati, a naša Ivona Ljubić sluša ih svakodnevno. U ovoj komediji, s trudovima, ispričat ćemo vam neobičnu ljubavnu priču koja počinje pišanjem na tester, zahuktava se pogrešnim riječima podrške apsolutno svih drugih likova, no uz velike napore ipak ima sretan završetak. Upravo zbog onoga što dolazi na kraju sve drugo postaje manje važno. To može potvrditi svaka majka. No onaj koji tvrdi da je trudnoća blaženo stanje, sigurno nije bio žena. Ovu trudničku priču ispričat će vam Ana Begić Tahiri i Jan Kerekeš.

Ulaznice su dostupne na www.eventim.hr i na ovlaštenim prodajnim mjestima Eventima. Cijena ulaznice iznosi 60 kuna. Za predstave na otvorenom nije potrebna covid potvrda. 

 

Kako do ulaznica:

  • U komentarima na objavi članka na Facebook stranici eVaraždina označite prijatelja kojeg ćete povesti sa sobom na predstavu

Komentari