evo kako do njih

Za vas imamo po dvije ulaznice za predstave u sklopu 'Kazališnih komedija na Špancirfestu'!

Objavljeno: 01.08.2022. 10:18

Zadnja izmjena: 01.08.2022. 10:19

U dvorište Vile Bedeković tijekom ovogodišnjeg Špancirfesta stižu "Kazališne komedije na Špancirfestu - 8. Kazališne večeri" koje će se ove godine održati od 21. do 26. kolovoza.

Organizatori također obavještavaju da će se, u slučaju lošeg vremena, predstave održavati u Areni Varaždin. Ulaznice su u prodaju na svim Eventim prodajnim mjestima i putem interneta OVDJE. Cijena ulaznice iznosi 60,00 kuna i 70,00 kuna.

21. kolovoza - "UDAJ SE MUŠKI" - ISPAD Teatar - 20:30 sati:

Predstava prati tri prijatelja koji se, ponešto svojom, a ponešto krivnjom sudbine, nađu u nezgodnoj situaciji kada saznaju da je novac za vjenčanje jednog od njih ispario, a mladenka očekuje raskošnu i skupu zabavu. Kako bi stvar ipak izvukli i pokušali ispuniti sve (nemoguće) zahtjeve mladenke, upuštaju se u avanturu organiziranja vjenčanja bez novca, a na tom putu ih čekaju mnogi obrati i urnebesne situacije. Ova komedijska priča, bez psovki i vulgarnosti, politike i estrade, prepuna je spletki i sitnih laži, začinjena originalnom glazbom, smiješna ali i gorka priča o našem mentalitetu.

22. kolovoza - "OŽENJENI" - stand-up BIS Comedy - 20:30 sati:

Ovo je stand up show u kojem će tri muškarca pričati o svim čarima bračnog života, nezaobilaznim ljubavnim odnosima, situacijama sa ljepšim polovicama, kako je to imati/nemati seks u braku i što se sve događa u postelji te kako je bilo prije i što predviđaju u budućnosti. Ako ste se ikad pitali kako je komičarima sa svojim boljim polovicama, sad imate priliku čuti.

23. kolovoza - "DOBRA VEČER, DOŠAO SAM PO VAŠU KĆER" - Kerekesh Teatar - 20:30 sati: 

Ta rečenica teško pada svakome tko ima kćer i ubrzo postaje noćna mora svakog tate koji nije spreman pustiti svoju kćer u ralje života. Ovaj stand up nastao je nakon Janove akupunkture mozga za vrijeme jedne vožnje po autocesti ZG-ZG. Nastao je iz straha, ljubavi i potrebe da se publika nasmije na račun patnika kojem nema pomoći.

24. kolovoza - "ZABEZEKNUT" - Vlatko Štampar - 20:30 sati:

Za one koji ga nisu “probali”, Vlatko će ostati nikad pronađeno utjelovljenje svih onih suludih misli koje svatko od nas pomišlja u onom dijelu uma koji s razlogom ignoriramo. Za one koji su ga doživjeli, Vlatko je bio i ostaje ventil, pipa, sasvim suludih asocijacija koje u kombinaciji s njegovom nezamjenjivom manirom neizbježno mame smijeh i čine ga jednim od ponajboljih komičara "na ovim prostorima".

25. kolovoza - "IDEMO UŽIVO" - Luda Kuća - 20:30 sati:

Igor Mešin i Rene Bitorajac igrali su zajedno u epizodama serija Naša mala klinika, Bitange i princeze i Odmori se, zaslužio si. Igrali su i u istim filmovima (Rusko meso, Nebo sateliti, Tri muškarca Melite Žganjer, General), zajedno vodili 6 sezona Super talenta i 5 sezona showa TLZP, ali nikada nisu zajedno igrali na kazališnim daskama. Možete li zamisliti što nam je ovaj iskusni i dokazani dvojac priredio u kazalištu? Svega pomalo: i televizije i filma i kazališta i glume i režije i vođenja. Odlučili su s nama podijeliti sve dobre ali i one loše strane svojih zanimanja.

26. kolovoza - "BEBA" - Kerekesh Teatar - 20:30 sati:

Nemojte se sramiti. Svi imamo probleme. I svi znamo da je najbolje o problemima razgovarati sa psihologom. Naša Svjetlana Fufić zvana BEBA dolazi psihologu po prvi put. Od silnog uzbuđenja, mušica u glavi i gomile problema jednostavno započinje razgovor sa gospodinom u bijeloj odori. Taj gospodin je maler i jedino što zna o psihologiji je da mora pomalati ured i hodnik psihološke ordinacije. Bivši muževi Svjetlane Fufić izvukli su deblji kraj. Hoće li i ovaj slučajni psiholog s valjkom u ruci, saznajte u novoj komediji Kerekesh Teatra jer u čekaonicu dolazi “Beba”

Mi za čitatelje eVaraždina imamo po dvije ulaznice za svaku od predstava, a sve što trebate je:

  • Podijeliti ovu objavu kao status na vlastitom Facebook profilu 
  • U komentaru na Facebook-u označiti prijatelja kojeg ćete povesti na predstavu 

Komentari