Jeste li znali da je kosa osjetljiva na UVzrake te da treba zaštitu i njegu tijekomvisokih temperatura? Otkrivamo kako dazadržite blistavu kosu i postignete WOW efekt!

 

Studio M jedinstveni je salon za njegu kose i šminkanje u Varaždinu i regiji, a ujedno i dio Master Salona – Schwarzkopf Professional projekta koji okuplja vrhunske frizerske salone usmjerene na izvrsnost u pružanju usluga. Osim vrhunskih usluga, ovdje možete pronaći i visokokvalitetne Schwarzkopf Professional proizvode za održavanje profesionalne njege kose kod kuće. Kako bi njega vaše kose bila personalizirana, a odabrani proizvodi odgovarali tipu i stanju vaše kose, obratite se stručnom timu ovog vrhunskog Master salona koji će vam pomoći u odabiru i procjeni stanja vaše kose.

PREPORUKA ZA LJETO

„Novi Schwarzkopf Professional BC Sun Protect posebno je razvijen kako bi zaštitio, pročistio ili tretirao sve tipove kose prije i poslije izlaganja suncu. Formula s UVA/UVB filterom, buriti uljem i ekstraktom morskih algi hrani, štiti i proljepšava kosu, dok je usporedno hidratizira i obnavlja.“Melita Ivšić

Master Salon je destinacija na kojoj ćete doživjeti nezaboravno salonsko iskustvo. Posjetite frizerski salon Studio M u Varaždinu i neka vaša kosa zablista punim sjajem!

Komentari

18.07.2019. 12:43h Zadnja izmjena: 18.07.2019. 12:46