USKORO U VARAŽDINU

Želite pogledati predstavu "Dekorater"? Evo kako do besplatnih ulaznica

Objavljeno: 29.05.2021. 08:04

Zadnja izmjena: 29.05.2021. 08:04

Na 12. Tjednu smijeha, 6. lipnja pripremili smo predstavu Sanje Pilić "Mrvice iz dnevnog boravka" za najmlađu publiku s početkom u 11:00 sati te u 20:30 sati komediju "Dekorater" za one malo starije.

"Mrvice iz dnevnog boravka" priča je o jednoj neobičnoj obitelji koju nam pripovijeda 10-godišnji dječak Janko. On je pametan i umjetnički nadaren. Odlično piše i surađuje s časopisom za mlade. Piše članke u kojima govori o problemima koji ga muče. Problemi koji muče Janka nisu nimalo neobični, već je neobičan način na koji ih je Janko naumio riješiti. Odlučio je izraditi robota – inteligentnu roboticu koja će hodati, govoriti i misliti. Janko je uvjeren da će Robotka pronaći odgovore na sva pitanja. Može li jedan umjetni stroj kao što je robot riješiti probleme i zavrzlame koje su zapravo napravili ljudi? Ovu veselu predstavu donose Vam Petar Atanasoski, Nataša Kopeč, Ana Marija Vrdoljak, Ante Krstulović, Dunja Fajdić, Berislav Tomičić, Iskra Jirsak i Gorana Marin u režiji Franke Perković.

"Dekorater"

Neodoljiva komedija "Dekorater" donosi niz obrata i duhovitih erotskih aluzija. Maša se vraća u svoj stan te shvati da nije obojan, kao što je bilo dogovoreno. Soboslikar tek počinje s radom. U stan iznenada ulazi supruga muškarca s kojim Maša ima ljubavnu vezu u nakani da sve ispriča Mašinom suprugu koji je na poslovnom putovanju… Ksenija Pajić, Ines Bojanić i Goran Grgić odgovaraju zašto se upada u ljubavni trokut i kako se iz njega izvući. Hoće li netko prepoznati sebe, susjeda, susjedu ili znanca, saznat će ako dođe pogledati ovu sjajnu komediju!

 

Mi za čitatelje eVaraždina imamo dvije ulaznice za predstavu "Dekorater", a sve što trebate je:

  • Pretplatiti se na eVaraždin kanal na Youtubeu jednostavnim klikom na gumb PRETPLATI ME:
  • Podijeliti ovu objavu kao status na vlastitom Facebook profilu 
  • Označiti prijatelja kojeg ćete povesti na predstavu

Komentari