Westgate Shopping City

Znanstvena istraživanja potvrdila: Ovo su najbolji pokloni za Valentinovo

Objavljeno: 11.02.2021. 11:40

Zadnja izmjena: 11.02.2021. 11:40

Ako si i ovog Valentinova u dilemi i razmišljanju koji je pravi poklon za tvog partnera ili partnericu, na pravom si mjestu. U nastavku donosimo praktične i korisne prijedloge za poklone koji neće biti samo fora nego će vam oboma koristiti. Složit ćeš se odlično je ako poklon za njega veseli i tebe i obrnuto.

Nemoj se uhvatiti u zamku i biti još jedan od muškaraca koji kupuje plišane igračke, istraživanja pokazuju kako su pokloni koji imaju praktičnu svrhu puno bolji izbor.

ORMAR (za nju)

Žena ti zauzme pola ormara, ali nemaš pravo glasa?

Udovolji oboma i počasti ju novim ormarom koji će osigurati mjesto za kompromis. Ako se osjećaš ekstra darežljivo, unutra možeš ubaciti i neki odjevni predmet 

Idealan ormar potraži u trgovini Möbel Land u Westgate Shopping Cityju.

ROBOTSKI USISAVAČ (za nju)

Ovi mali pomagači su već duži niz godina trend u kućanstvima te razlog zašto nabaviti jednog nije potrebno navoditi. A i sigurni smo da ti se ne da svađati oko čišćenja.

Super primjerke nude trgovine Sancta Domenica i Parnad u Westgate Shopping Cityju.

PAMETNI SAT (za njega)

Osim što (možda) prestane kasniti, pametni sat je super za mnoštvo drugih stvari poput praćenja aktivnosti, notifikacija s mobitela, prognoze… Sve u svemu, nećeš pogriješiti.

Ukoliko još nisi pronašla pravi primjerak posjeti trgovine Polleo Sport i T-Centar u Westgate Shopping Cityju.

APARAT ZA KAVU (za njega)

Ovaj poklon zasigurno ide u korist oboma, pa zašto ne?

Svi volimo finu kavu, a uz kvalitetan aparat je to osigurano svakodnevno

Aparate za kavu uz koje će vam svako zajedničko jutro biti prepuno mirisa i okusa fine kave potraži u trgovinama Möbel Land i Sancta Domenica u Westgate Shopping Cityju.

Trk po poklone ovaj vikend jer te u Westgate Shopping Cityju čeka Valentinovski shopping uz super popuste.

Popuste pronađi na www.westgate.hr

P.S. ne zaboravi na naš facebook natječaj Voliš me? Volim te!?!

1. Fotkaj se u našem Valentinovskom kutku kod ulaza broj 1 s osobom koju najviše voliš (dečko/cura, mama/tata, frend/frendica...sve je to ljubav!)

2. Na svom Facebook profilu objavi fotku (public/javno), 3. Tagiraj/označi WESTGATE Shopping City uz hashtag #WESTGATE#VALENTINOVSKADARIVALICA .

I to je sve! Sudjeluj i vidimo se u shoppingu jer Westgate te nagrađuje sa shoppingom u iznosu od 500 kuna i tako pet puta

Komentari